Test Maersk met varen op frituurvet startschot van nieuw product

Nieuws, Scheepvaart
Koen Heinen

In maart van dit jaar maakte het containerschip ‘Mette Maersk’ een roundtrip tussen Rotterdam en Shanghai aangedreven door een mengeling van gewone brandstof en biobrandstof op basis van frituurvet. Het schip maakte gebruik van twee verschillende mengsels van gewone brandstof met respectievelijk 7 en 20% frituurvet. De CO2-uitstoot van het schip daalde met 1.500 ton en er werd ook 20 ton minder zwavel uitgestoten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Test Maersk met varen op frituurvet startschot van nieuw product – Flows

Test Maersk met varen op frituurvet startschot van nieuw product

Nieuws, Scheepvaart
Koen Heinen

In maart van dit jaar maakte het containerschip ‘Mette Maersk’ een roundtrip tussen Rotterdam en Shanghai aangedreven door een mengeling van gewone brandstof en biobrandstof op basis van frituurvet. Het schip maakte gebruik van twee verschillende mengsels van gewone brandstof met respectievelijk 7 en 20% frituurvet. De CO2-uitstoot van het schip daalde met 1.500 ton en er werd ook 20 ton minder zwavel uitgestoten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login