Port of Antwerp werkt aan eigen app voor efficiëntere bunkeroperaties

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

Het opzet van de Zweedse bunkering-app is eenvoudig: bunkeringoperaties kunnen nu via de app worden gemeld, in plaats van per mail of per telefoon. Allemaal in dienst van de efficiëntie. Geen overbodige luxe, want Göteborg, dat zich profileert als ‘energiehaven’, is een van de grootste bunkeringhubs ter wereld. De bunkeringapp is beschikbaar voor alle bunkeroperatoren in de haven en verzamelt ook statistieken, zodat een efficiëntere planning mogelijk wordt. Onder andere van de veiligheidscoördinatoren in de haven wordt werk uit de handen genomen, omdat zij nu niet meer als tussenpersoon moeten optreden tussen de verschillende partijen. De ‘koppeling’ tussen bunkeraar en klant gebeurt nu immers rechtstreeks via de app. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Port of Antwerp werkt aan eigen app voor efficiëntere bunkeroperaties – Flows

Port of Antwerp werkt aan eigen app voor efficiëntere bunkeroperaties

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

Het opzet van de Zweedse bunkering-app is eenvoudig: bunkeringoperaties kunnen nu via de app worden gemeld, in plaats van per mail of per telefoon. Allemaal in dienst van de efficiëntie. Geen overbodige luxe, want Göteborg, dat zich profileert als ‘energiehaven’, is een van de grootste bunkeringhubs ter wereld. De bunkeringapp is beschikbaar voor alle bunkeroperatoren in de haven en verzamelt ook statistieken, zodat een efficiëntere planning mogelijk wordt. Onder andere van de veiligheidscoördinatoren in de haven wordt werk uit de handen genomen, omdat zij nu niet meer als tussenpersoon moeten optreden tussen de verschillende partijen. De ‘koppeling’ tussen bunkeraar en klant gebeurt nu immers rechtstreeks via de app. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login