Françoise Lejeune nieuwe topvrouw Ocean Freight bij DHL in België

Nieuws, Scheepvaart
Philippe Van Dooren

“Françoise neemt alle taken over van Stefan. Daarnaast wordt ze kantoordirecteur in Antwerpen voor alle zeevrachtactiviteiten”, zegt Luc Jacobs, CEO van DHL Global Forwarding Belux.

Lejeune startte haar carrière in 1989 bij MSAS Logistics & Supply Chain. Twee jaar later werd ze transportmanager bij Tyco Plastics and Adhesives. In 2008 werd ze Ocean Branch manager bij UTi Worldwide in Antwerpen en Rotterdam. Na de overname van de Amerikaanse groep door DSV werd ze seafreight director bij DSV Air & Sea Belgium. Daar vertrok ze in december vorig jaar. Zij werd er vervangen door Natalie Segers, eveneens een voormalige UTi manager.

“Stefan Dubois krijgt binnen de Ocean Freight-afdeling in België een meer commerciële rol. Hij is sinds vorige maand business development manager en rapporteert aan Linda Moens, sales directeur van Global Forwarding Belgium”, voegt Jacobs toe.

Philippe Van Dooren