Havendag Zeebrugge: 250 vacatures extra op één maand

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus

Goedgevulde parkings en gezellige drukte gisteren aan het Pierre Vandammehuis in het hart van de haven van Zeebrugge. Een opgemerkte gast tussen meer de dan 16.000 bezoekers was minister Ben Weyts (N-VA), die zich in een zelfrijdende elektrische wagen naar de roroterminal van C.RO liet brengen. De pijlsnelle groei van de autotrafiek in de grootste autohaven ter wereld is een van de motoren voor nieuwe jobs. Het recordjaar 2016 voor de havenarbeid krijgt dit jaar een verlengstuk dankzij de groei in de arbeidsintensieve sectoren nieuwe auto’s en stukgoed. Sinds begin 2017 waren er al 280 nieuwe aanwervingen (+4,4%) en blijft het aantal openstaande betrekkingen toenemen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Havendag Zeebrugge: 250 vacatures extra op één maand – Flows

Havendag Zeebrugge: 250 vacatures extra op één maand

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus

Goedgevulde parkings en gezellige drukte gisteren aan het Pierre Vandammehuis in het hart van de haven van Zeebrugge. Een opgemerkte gast tussen meer de dan 16.000 bezoekers was minister Ben Weyts (N-VA), die zich in een zelfrijdende elektrische wagen naar de roroterminal van C.RO liet brengen. De pijlsnelle groei van de autotrafiek in de grootste autohaven ter wereld is een van de motoren voor nieuwe jobs. Het recordjaar 2016 voor de havenarbeid krijgt dit jaar een verlengstuk dankzij de groei in de arbeidsintensieve sectoren nieuwe auto’s en stukgoed. Sinds begin 2017 waren er al 280 nieuwe aanwervingen (+4,4%) en blijft het aantal openstaande betrekkingen toenemen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Profiteer deze maand van 40% korting op een Flows abonnement en lees Flows voor slechts 17,40 29,00 per maand.

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login