Hogere Zeevaartschool derde in zonnebootrace Monaco

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

De vierde deelname aan de Monaco Solar Boat Challenge is voor het team van de Hogere Zeevaartschool meteen de meest succesvolle geworden. Het team van docenten Willem Maes, Stefan Bueken, Marc Sterkens, Jos Noteboom en Filip Van Gutte en de studenten Brecht Ketelers en Siemon Boits sleepte een derde plaats in het eindklassement in de wacht. De Solar & Electric Boat Challenge liep van 13 tot 15 juli en omvatte een uithoudingsrace, waarin de Antwerpenaren knap tweede werden, en een slalomwedstrijd waarin ze nipt derde werden. In de snelheidsrace (die niet meetelde voor het eindklassement) werd de HZS vijfde met een maximumsnelheid van 21,6 km/u. De eindoverwinning was voor het team van de Nederlandse NHL, maar dat neemt niet weg dat de delegatie van de Zeevaartschool met een tevreden gevoel huiswaarts kan keren. Monaco is dé afspraak van het jaar in de pionierende wereld van het zonnebootracen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Hogere Zeevaartschool derde in zonnebootrace Monaco – Flows

Hogere Zeevaartschool derde in zonnebootrace Monaco

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

De vierde deelname aan de Monaco Solar Boat Challenge is voor het team van de Hogere Zeevaartschool meteen de meest succesvolle geworden. Het team van docenten Willem Maes, Stefan Bueken, Marc Sterkens, Jos Noteboom en Filip Van Gutte en de studenten Brecht Ketelers en Siemon Boits sleepte een derde plaats in het eindklassement in de wacht. De Solar & Electric Boat Challenge liep van 13 tot 15 juli en omvatte een uithoudingsrace, waarin de Antwerpenaren knap tweede werden, en een slalomwedstrijd waarin ze nipt derde werden. In de snelheidsrace (die niet meetelde voor het eindklassement) werd de HZS vijfde met een maximumsnelheid van 21,6 km/u. De eindoverwinning was voor het team van de Nederlandse NHL, maar dat neemt niet weg dat de delegatie van de Zeevaartschool met een tevreden gevoel huiswaarts kan keren. Monaco is dé afspraak van het jaar in de pionierende wereld van het zonnebootracen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Profiteer deze maand van 40% korting op een Flows abonnement en lees Flows voor slechts 17,40 29,00 per maand.

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login