Haven Rotterdam past prijzen aan

Nieuws, Scheepvaart
admin

De tarieven die bezoekende zeeschepen in Rotterdam betalen, stijgen volgend jaar 0,3%. Dat is de helft van de inflatie in het afgelopen jaar. In de containersector zet het Havenbedrijf in op een toename van het aantal transshipmentcontainers. Deze gaan, nadat ze per zeeschip zijn aangekomen, vanaf de terminal direct over zee verder naar een andere Europese haven. Het havengeld voor zo’n container is gemiddeld ongeveer 8 euro. De huidige korting van 3,75 euro wordt in 2017 verhoogd tot 5,00 euro per deepseacontainer. Voor feedercontainers blijft de bestaande transshipmentkorting van 2,50 euro per container komend jaar bestaan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Haven Rotterdam past prijzen aan – Flows

Haven Rotterdam past prijzen aan

Nieuws, Scheepvaart
admin

De tarieven die bezoekende zeeschepen in Rotterdam betalen, stijgen volgend jaar 0,3%. Dat is de helft van de inflatie in het afgelopen jaar. In de containersector zet het Havenbedrijf in op een toename van het aantal transshipmentcontainers. Deze gaan, nadat ze per zeeschip zijn aangekomen, vanaf de terminal direct over zee verder naar een andere Europese haven. Het havengeld voor zo’n container is gemiddeld ongeveer 8 euro. De huidige korting van 3,75 euro wordt in 2017 verhoogd tot 5,00 euro per deepseacontainer. Voor feedercontainers blijft de bestaande transshipmentkorting van 2,50 euro per container komend jaar bestaan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login