FIATA kijkt vooruit naar komende edities in Panama en Hanoi

Fotoalbum, Mensen
Flowsredactie
Congres FIATA 2023 in Brussel
Congres FIATA 2023 in Brussel © Forward Belgium

In deze laatste terugblik op het wereldcongres van de internationale expediteursvereniging FIATA in Brussel, nemen we een kijkje in het fotoalbum. We geven ook mee welke leden van Forward Belgium werden benoemd in de board van FIATA.

Het wereldcongres van de internationale expediteursvereniging FIATA is achter de rug en organisatoren Olivier Schoenmaeckers en Marc Huybrechts blikken tevreden terug. Zowel wat betreft het congres en de beurs, als de inhoud was er veel lof. “De deelnemers waren zeer positief over de contacten die ze hebben kunnen leggen én over het hoge niveau ervan”, klinkt het bij de organisatie.

Daarnaast werden er ook enkele Belgen benoemd in het uitvoerend orgaan van FIATA, een overzicht:

  • Jens Roemer, lid raad van bestuur FORWARD Belgium, voorzitter van de FIATA Working Group Sea en herbevestigd in de FIATA Presidency als senior vice president.
  • Olivier Schoenmaeckers verkozen als FIATA vice president in de extended board.
  • Marc Huybrechts verkozen als chair van het FIATA congres comité en lid van de extended board.

Komende edities

Marc Huybrechts zal zich in deze hoedanigheid onder meer bezighouden met de organisatie van de congressen de komende jaren. Voor 2024 is het congres gepland in Panama, een jaar later in 2025 wordt het congres in Hanoi gehouden.

“Ik kan ook nog meegeven dat tijdens FIATA 2023 in Brussel werd bevestigd dat het 100e congres in 2026 zal plaatsvinden in Milan in Italië. Dat wordt dus een jubileumeditie om naar uit te kijken”, zegt Marc Huybrechts.

Via deze link kunt u de aftermovie bekijken.

Fotoalbum:

FIATA kijkt vooruit naar komende edities in Panama en Hanoi – Flows

FIATA kijkt vooruit naar komende edities in Panama en Hanoi

Fotoalbum, Mensen
Flowsredactie
Congres FIATA 2023 in Brussel
Congres FIATA 2023 in Brussel © Forward Belgium

In deze laatste terugblik op het wereldcongres van de internationale expediteursvereniging FIATA in Brussel, nemen we een kijkje in het fotoalbum. We geven ook mee welke leden van Forward Belgium werden benoemd in de board van FIATA.

Het wereldcongres van de internationale expediteursvereniging FIATA is achter de rug en organisatoren Olivier Schoenmaeckers en Marc Huybrechts blikken tevreden terug. Zowel wat betreft het congres en de beurs, als de inhoud was er veel lof. “De deelnemers waren zeer positief over de contacten die ze hebben kunnen leggen én over het hoge niveau ervan”, klinkt het bij de organisatie.

Daarnaast werden er ook enkele Belgen benoemd in het uitvoerend orgaan van FIATA, een overzicht:

  • Jens Roemer, lid raad van bestuur FORWARD Belgium, voorzitter van de FIATA Working Group Sea en herbevestigd in de FIATA Presidency als senior vice president.
  • Olivier Schoenmaeckers verkozen als FIATA vice president in de extended board.
  • Marc Huybrechts verkozen als chair van het FIATA congres comité en lid van de extended board.

Komende edities

Marc Huybrechts zal zich in deze hoedanigheid onder meer bezighouden met de organisatie van de congressen de komende jaren. Voor 2024 is het congres gepland in Panama, een jaar later in 2025 wordt het congres in Hanoi gehouden.

“Ik kan ook nog meegeven dat tijdens FIATA 2023 in Brussel werd bevestigd dat het 100e congres in 2026 zal plaatsvinden in Milan in Italië. Dat wordt dus een jubileumeditie om naar uit te kijken”, zegt Marc Huybrechts.

Via deze link kunt u de aftermovie bekijken.

Fotoalbum: