Flowscast: Nicolas Maes zet bakens uit bij Royal Dirkzwager

Video, Mensen
Julie Desmet
Nicolas Maes van Royal Dirkzwager en Flowsjournaliste Julie Desmet
Nicolas Maes van Royal Dirkzwager en Flowsjournaliste Julie Desmet © Bart Meyvis

Voor deze ‘Flowscast’ gaat Julie Desmet in gesprek met Nicolas Maes, head of Product & IT bij de logistieke dienstverlener Royal Dirkzwager. Dat bedrijf staat onder meer in voor de beveiliging en monitoring van olie- en boorplatformen op zee.

Elke week ontvangen we een boeiende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag stellen we u de ‘Flowscast’ met Nicolas Maes voor.

Nicolas Maes ging in januari 2023 aan de slag als head of Product & IT bij Royal Dirkzwager. Hij stuurt het development en salesteam aan en helpt het bedrijf om zijn diensten uit te breiden naar zo veel mogelijk havens.

Veiligheid

Royal Dirkzwager uit Maassluis is een vaste waarde in de maritieme sector. Het bedrijf is al meer dan 150 jaar oud. Begin 2023 nam Dirkzwager de softwaretak van het Antwerpse Port+ over waardoor het uitgroeide tot een marktleider op het gebied van ‘port call optimalisatie’-data in de regio Antwerpen Brugge-Rotterdam-Amsterdam (ARA). Dirkzwager staat onder meer in voor de beveiliging en monitoring van olie- en boorplatformen op zee en bekijkt ook de opties om de veiligheid rond windmolenparken te garanderen. Het bedrijf behoort tot dezelfde groep als ProMedia, uitgever van Flows.

Benieuwd naar meer? De podcast is hier te beluisteren via Spotify. Elke podcast is ook opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u vindt hier alle podcasts op één plek. We spraken onder meer met Dirk Daems, Liselot Paelman, Herman Croenen en Marc Geerts.

Zoals steeds zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.

Onze podcastredactie gaat er nu enkele weken tussenuit voor een vakantie.

Flowscast: Nicolas Maes zet bakens uit bij Royal Dirkzwager – Flows

Flowscast: Nicolas Maes zet bakens uit bij Royal Dirkzwager

Video, Mensen
Julie Desmet
Nicolas Maes van Royal Dirkzwager en Flowsjournaliste Julie Desmet
Nicolas Maes van Royal Dirkzwager en Flowsjournaliste Julie Desmet © Bart Meyvis

Voor deze ‘Flowscast’ gaat Julie Desmet in gesprek met Nicolas Maes, head of Product & IT bij de logistieke dienstverlener Royal Dirkzwager. Dat bedrijf staat onder meer in voor de beveiliging en monitoring van olie- en boorplatformen op zee.

Elke week ontvangen we een boeiende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag stellen we u de ‘Flowscast’ met Nicolas Maes voor.

Nicolas Maes ging in januari 2023 aan de slag als head of Product & IT bij Royal Dirkzwager. Hij stuurt het development en salesteam aan en helpt het bedrijf om zijn diensten uit te breiden naar zo veel mogelijk havens.

Veiligheid

Royal Dirkzwager uit Maassluis is een vaste waarde in de maritieme sector. Het bedrijf is al meer dan 150 jaar oud. Begin 2023 nam Dirkzwager de softwaretak van het Antwerpse Port+ over waardoor het uitgroeide tot een marktleider op het gebied van ‘port call optimalisatie’-data in de regio Antwerpen Brugge-Rotterdam-Amsterdam (ARA). Dirkzwager staat onder meer in voor de beveiliging en monitoring van olie- en boorplatformen op zee en bekijkt ook de opties om de veiligheid rond windmolenparken te garanderen. Het bedrijf behoort tot dezelfde groep als ProMedia, uitgever van Flows.

Benieuwd naar meer? De podcast is hier te beluisteren via Spotify. Elke podcast is ook opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u vindt hier alle podcasts op één plek. We spraken onder meer met Dirk Daems, Liselot Paelman, Herman Croenen en Marc Geerts.

Zoals steeds zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.

Onze podcastredactie gaat er nu enkele weken tussenuit voor een vakantie.