Nog 24 uur tot verplichte ID-based container pick-up op MPET

Partnercontent, Mensen
Buiten verantwoordelijkheid redactie
MSC ID-based container pick-up
MSC ID-based container pick-up © MSC

MSC gaat morgen – 1 juni 2023 – volledig over op de ID-based container pick-uptechnologie. MSC roept klanten die nog de laatste stap moeten zetten, op om er snel werk van te maken.

Op 7 februari 2023 kondigde MSC ID-based container pick-up aan, de laatste stap in de uitrol van Secure Container Release (SCR). Dankzij die technologie kunnen MSC-containers zonder pincode worden vrijgegeven op MPET, wat leidt tot meer veiligheid over de gehele keten. 

Morgen, 1 juni, is de datum waarop MSC volledig overgaat op de ID-based container pick-uptechnologie. Er zijn nog enkele klanten die de laatste stap moeten zetten. MSC roept hen op hier zo snel mogelijk werk van te maken. 

De meeste klanten zijn er klaar voor. De webinars en een ontbijtsessie georganiseerd door MSC en T-Mining hebben hiertoe bijgedragen. Ook werden de ervaringen en aanpak van Van Moer gedeeld, die hier al geruime tijd mee werken en er reeds de vele voordelen van ervaren. 

Voor meer informatie raadpleeg de website van T-Mining #nopincodesplease — SCR (securecontainerrelease.com)

Nog 24 uur tot verplichte ID-based container pick-up op MPET – Flows

Nog 24 uur tot verplichte ID-based container pick-up op MPET

Partnercontent, Mensen
Buiten verantwoordelijkheid redactie
MSC ID-based container pick-up
MSC ID-based container pick-up © MSC

MSC gaat morgen – 1 juni 2023 – volledig over op de ID-based container pick-uptechnologie. MSC roept klanten die nog de laatste stap moeten zetten, op om er snel werk van te maken.

Op 7 februari 2023 kondigde MSC ID-based container pick-up aan, de laatste stap in de uitrol van Secure Container Release (SCR). Dankzij die technologie kunnen MSC-containers zonder pincode worden vrijgegeven op MPET, wat leidt tot meer veiligheid over de gehele keten. 

Morgen, 1 juni, is de datum waarop MSC volledig overgaat op de ID-based container pick-uptechnologie. Er zijn nog enkele klanten die de laatste stap moeten zetten. MSC roept hen op hier zo snel mogelijk werk van te maken. 

De meeste klanten zijn er klaar voor. De webinars en een ontbijtsessie georganiseerd door MSC en T-Mining hebben hiertoe bijgedragen. Ook werden de ervaringen en aanpak van Van Moer gedeeld, die hier al geruime tijd mee werken en er reeds de vele voordelen van ervaren. 

Voor meer informatie raadpleeg de website van T-Mining #nopincodesplease — SCR (securecontainerrelease.com)