Flows Logistics Thesis of the Year: finalisten bekend

Nieuws, Mensen
Julie Desmet

De drie finalisten van de ‘Flows Logistics Thesis of the Year’ zijn bekend: Jana Rehbein, Hanne Ooms en Anton Smidts. De Flowsaward voor het beste eindwerk van de logistieke opleidingen wordt op 21 oktober uitgereikt. Inschrijven kan nog.

Voor de derde keer op rij reikt Flows twee awards uit die het talent van de millennials uit de logistieke sector in de kijker zetten: de ‘Flows Logistics Rookie of the Year’ voor de beste nieuwkomer en ‘Flows Logistics Thesis of the Year’ voor het beste eindwerk.

In de nieuwsbrief People & Jobs kon u de voorbije weken de zes kandidaten voor de ‘Logistics Thesis of the Year’ volgen. De jury heeft uit die zes kandidaten drie finalisten gekozen. Jana Rehbein, Hanne Ooms en Anton Smidts zullen op 21 oktober hun eindwerk verdedigen tijdens de Flows Award.

Criteria

De jury – bestaande uit Inge Heirbaut (Karel de Grote Hogesschool Antwerpen), Joost Hintjes (AP), Michael Dooms (VUB), Daan De Vlieger (Deloitte) en voorzitster Alexie Lasuy (Accent Jobs) – beoordeelde de eindwerken aan de hand van een tiental criteria en gaf hierop een objectieve score. “De jury bestaat uit een mooie mix van zowel mensen met een academische achtergrond als met praktijkervaring. Dat leverde een interessante discussie op”, vertelt Lasuy. “We keken naar het onderwerp, de opbouw, de sterke probleemanalyse, goed surveymateriaal, benchmarking, besluitvorming, enzovoort.”

Diversiteit

“Ik vind het ook fijn dat dit jaar veel dames zich kandidaat stelden, zowel voor de Flowsaward ‘Rookie of the Year’ als ‘Thesis of the Year’”, voegt Alexie nog toe. “Dat er veel diversiteit opduikt in de logistiek, kan ik alleen maar toejuichen.”

Vipontbijt

De drie finalisten presenteren hun eindwerk op het ontbijtevent van Flows tijdens de beurs Transport & Logistics, op donderdag 21 oktober. De winnaar krijgt, na beraad van de jury, de gloednieuwe Flowsaward in handen. Uitzonderlijk kan u op dat event ook als vip aanwezig zijn. Meer info over het event, inschrijvingen en de uitreiking van de award leest u hier

Julie Desmet