Nieuwjaarsbrief Lennart Heip (verladersorganisatie OTM)

Nieuws, Mensen
Bart Timperman

De wereld is er in 2019 niet eenvoudiger op geworden. Op het internationale toneel blijven de Verenigde Staten voor gespannen zenuwen zorgen, met rechts en links handelsconflicten waar Europa de dupe van dreigt te worden. Het Verenigd Koninkrijk heeft op de valreep de brexit goedgekeurd zonder enig spoor van een handelsakkoord met de EU. In het Midden-Oosten blijft het rommelen en China kent ook niet meer de sterke groei die het tot voor kort jaar na jaar kon optekenen. Tegen die achtergrond was het beursjaar 2019 een echt boerenjaar en heeft het spook van de recessie zich niet echt laten zien. Het was dus zeker niet allemaal kommer en kwel.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Nieuwjaarsbrief Lennart Heip (verladersorganisatie OTM) – Flows

Nieuwjaarsbrief Lennart Heip (verladersorganisatie OTM)

Nieuws, Mensen
Bart Timperman

De wereld is er in 2019 niet eenvoudiger op geworden. Op het internationale toneel blijven de Verenigde Staten voor gespannen zenuwen zorgen, met rechts en links handelsconflicten waar Europa de dupe van dreigt te worden. Het Verenigd Koninkrijk heeft op de valreep de brexit goedgekeurd zonder enig spoor van een handelsakkoord met de EU. In het Midden-Oosten blijft het rommelen en China kent ook niet meer de sterke groei die het tot voor kort jaar na jaar kon optekenen. Tegen die achtergrond was het beursjaar 2019 een echt boerenjaar en heeft het spook van de recessie zich niet echt laten zien. Het was dus zeker niet allemaal kommer en kwel.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login