Havenbedrijf Antwerpen zoekt organisator Tall Ships Races

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Stad en haven organiseren in Antwerpen gezamenlijk de Tall Ships Races, maar het Havenbedrijf geldt als aanbestedende overheid. De aanbesteding is online terug te vinden en loopt nog tot 17 februari. De aanbesteding valt uiteen in twee percelen. Perceel 1 omvat onder andere contacten met schepen aantrekken en onderhouden (ship recruitment), contracten afsluiten met de schepen rond deelname, de huur en plaatsing trainees (in samenspraak met stad en Havenbedrijf Antwerpen), trainees aantrekken voor deelnemende schepen en de geplaatste trainees opvolgen, (logistieke) sponsors werven (inclusief sponsorformules opstellen) en peterschappen voor de trainees, naast het uitwerken van hospitality-formules en verkoop van hospitalitypakketten. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Havenbedrijf Antwerpen zoekt organisator Tall Ships Races – Flows

Havenbedrijf Antwerpen zoekt organisator Tall Ships Races

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Stad en haven organiseren in Antwerpen gezamenlijk de Tall Ships Races, maar het Havenbedrijf geldt als aanbestedende overheid. De aanbesteding is online terug te vinden en loopt nog tot 17 februari. De aanbesteding valt uiteen in twee percelen. Perceel 1 omvat onder andere contacten met schepen aantrekken en onderhouden (ship recruitment), contracten afsluiten met de schepen rond deelname, de huur en plaatsing trainees (in samenspraak met stad en Havenbedrijf Antwerpen), trainees aantrekken voor deelnemende schepen en de geplaatste trainees opvolgen, (logistieke) sponsors werven (inclusief sponsorformules opstellen) en peterschappen voor de trainees, naast het uitwerken van hospitality-formules en verkoop van hospitalitypakketten. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login