North Sea Port takt aan op 12 Europese spoorverbindingen Lineas

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

Deze namiddag werd in de haven van Gent het startsein gegeven voor een nieuwe spoorverbinding tussen de Interface Terminal Gent aan het Kluizendok en de Main Hub van spooroperator Lineas in de haven van Antwerpen. Vanop de Main Hub kunnen de goederen hun reis verderzetten via het Green Xpress netwerk van Lineas. North Sea Port krijgt zo toegang tot twaalf nieuwe Europese bestemmingen. Dat zijn Madrid, Granollers/Barcelona en Tarragona in Spanje, Hendaye in Frankrijk, Schkopau in Duitsland, Lovosice in Tsjechië, Curtici in Roemenië, Malmö in Zweden, Milaan in Italië, Wels en Wenen in Oostenrijk en Basel in Zwitserland. Het Vlaams departement Mobiliteit en Openbare Werken en North Sea Port bieden financiële ondersteuning voor een deel van deze verbindingen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
North Sea Port takt aan op 12 Europese spoorverbindingen Lineas – Flows

North Sea Port takt aan op 12 Europese spoorverbindingen Lineas

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

Deze namiddag werd in de haven van Gent het startsein gegeven voor een nieuwe spoorverbinding tussen de Interface Terminal Gent aan het Kluizendok en de Main Hub van spooroperator Lineas in de haven van Antwerpen. Vanop de Main Hub kunnen de goederen hun reis verderzetten via het Green Xpress netwerk van Lineas. North Sea Port krijgt zo toegang tot twaalf nieuwe Europese bestemmingen. Dat zijn Madrid, Granollers/Barcelona en Tarragona in Spanje, Hendaye in Frankrijk, Schkopau in Duitsland, Lovosice in Tsjechië, Curtici in Roemenië, Malmö in Zweden, Milaan in Italië, Wels en Wenen in Oostenrijk en Basel in Zwitserland. Het Vlaams departement Mobiliteit en Openbare Werken en North Sea Port bieden financiële ondersteuning voor een deel van deze verbindingen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login