Delta Transport Services uit Zeebrugge stopt door brexitperikelen

Nieuws, Mensen
Roel Jacobus

Delta Transport Services werd een kwarteeuw geleden opgericht door Jan Denys in Knokke-Heist. Na opeenvolgende groeifases verhuisde het bedrijf enkele jaren geleden vanuit Brugge naar de hoek van de Loodswezenstraat en de Kustlaan in Zeebrugge. Daar staat een magazijn van 3.000 m² met een stapelhoogte van 20 meter, uitgerust met laad- en loskaaien. Er worden stukgoederen en deelladingen behandeld, voornamelijk voor transport met het Verenigd Koninkrijk, in opdracht van zowel verladers als expediteurs. Delta Transport Services werkt met een bijkantoor nabij Ipswich. In 2005 beschikte het bedrijf over 195 opleggers, een 30-tal 45-voetcontainers en diverse bestelwagens voor de koerierdienst. Daarna volgden moeilijke jaren door de economische crisis die de transportsector zwaar trof.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Delta Transport Services uit Zeebrugge stopt door brexitperikelen – Flows

Delta Transport Services uit Zeebrugge stopt door brexitperikelen

Nieuws, Mensen
Roel Jacobus

Delta Transport Services werd een kwarteeuw geleden opgericht door Jan Denys in Knokke-Heist. Na opeenvolgende groeifases verhuisde het bedrijf enkele jaren geleden vanuit Brugge naar de hoek van de Loodswezenstraat en de Kustlaan in Zeebrugge. Daar staat een magazijn van 3.000 m² met een stapelhoogte van 20 meter, uitgerust met laad- en loskaaien. Er worden stukgoederen en deelladingen behandeld, voornamelijk voor transport met het Verenigd Koninkrijk, in opdracht van zowel verladers als expediteurs. Delta Transport Services werkt met een bijkantoor nabij Ipswich. In 2005 beschikte het bedrijf over 195 opleggers, een 30-tal 45-voetcontainers en diverse bestelwagens voor de koerierdienst. Daarna volgden moeilijke jaren door de economische crisis die de transportsector zwaar trof.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login