Alex Van Breedam rijdt scherp uurrecord voor goede doel (+ foto’s)

Nieuws, Mensen
Bart Timperman

Vrijdag de 13e hoeft dus geen ongeluksdag te zijn. Terwijl de sterren toch ongunstig leken, met een valpartij en materiaalpech een paar dagen voor de recordpoging én hartproblemen een half jaar geleden, deed Van Breedam in zijn 53e levensjaar het uiteindelijk nog een stuk beter dan gehoopt. Na 60 minuten rondjes rijden op de piste, tikte de logistiekdeskundige en -docent af op 40.843 meter. Daarmee reed hij dus net geen 41 kilometer per uur, waar hij vooraf 40 per uur als zijn grootste doel had gesteld. Alex Van Breedam reed met een regelmaat waar weinig logistieke processen aan kunnen tippen. Na 29 minuten en 31 seconden, zat er al netjes 20 kilometer op. Na 58 minuten en 50 seconden stonden de 40 kilometer op het bord (foto 2).

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Alex Van Breedam rijdt scherp uurrecord voor goede doel (+ foto’s) – Flows

Alex Van Breedam rijdt scherp uurrecord voor goede doel (+ foto’s)

Nieuws, Mensen
Bart Timperman

Vrijdag de 13e hoeft dus geen ongeluksdag te zijn. Terwijl de sterren toch ongunstig leken, met een valpartij en materiaalpech een paar dagen voor de recordpoging én hartproblemen een half jaar geleden, deed Van Breedam in zijn 53e levensjaar het uiteindelijk nog een stuk beter dan gehoopt. Na 60 minuten rondjes rijden op de piste, tikte de logistiekdeskundige en -docent af op 40.843 meter. Daarmee reed hij dus net geen 41 kilometer per uur, waar hij vooraf 40 per uur als zijn grootste doel had gesteld. Alex Van Breedam reed met een regelmaat waar weinig logistieke processen aan kunnen tippen. Na 29 minuten en 31 seconden, zat er al netjes 20 kilometer op. Na 58 minuten en 50 seconden stonden de 40 kilometer op het bord (foto 2).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login