Vergevorderd plan lijndienst Schotland-EU: Stena ontkent betrokkenheid

Nieuws, Mensen
Sven Josten

RTV Noord, de zender van Groningen, maakte gisteren bekend dat er vergevorderde plannen zijn voor een nieuwe lijndienst tussen Rosyth en Eemshaven. David Kellas, co-director bij het Schotse TEC-Farragon, bevestigt dat ze in een vergevorderd stadium zijn van onderhandeling maar dat er nog één stukje van de puzzel ontbreekt. Welk puzzelstukje dat is, wilde Kellas niet onthullen. Er is een vaste optie genomen op twee schepen. “Stena Line heeft er niets mee te maken”, zegt Kellas. “Ik ben eigenlijk wel ontstemd dat ons project wereldkundig is gemaakt tegen onze wil en dat er foto’s bij zijn gezet van schepen van Stena Line.” Ondertussen stuurde Stena Line een ‘fake news alert’, waarin ook zij ontkennen iets met deze nieuwe geplande dienst te maken te hebben. “We zijn wel degelijk van plan tegen 31 oktober te starten”, zegt Kellas nog. TEC-Farragon is verbonden met TEC-Offshore, gevestigd in Aberfeldy, Schotland. Dit zou de eerste regelmatige lijndienst worden voor het bedrijf. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Vergevorderd plan lijndienst Schotland-EU: Stena ontkent betrokkenheid – Flows

Vergevorderd plan lijndienst Schotland-EU: Stena ontkent betrokkenheid

Nieuws, Mensen
Sven Josten

RTV Noord, de zender van Groningen, maakte gisteren bekend dat er vergevorderde plannen zijn voor een nieuwe lijndienst tussen Rosyth en Eemshaven. David Kellas, co-director bij het Schotse TEC-Farragon, bevestigt dat ze in een vergevorderd stadium zijn van onderhandeling maar dat er nog één stukje van de puzzel ontbreekt. Welk puzzelstukje dat is, wilde Kellas niet onthullen. Er is een vaste optie genomen op twee schepen. “Stena Line heeft er niets mee te maken”, zegt Kellas. “Ik ben eigenlijk wel ontstemd dat ons project wereldkundig is gemaakt tegen onze wil en dat er foto’s bij zijn gezet van schepen van Stena Line.” Ondertussen stuurde Stena Line een ‘fake news alert’, waarin ook zij ontkennen iets met deze nieuwe geplande dienst te maken te hebben. “We zijn wel degelijk van plan tegen 31 oktober te starten”, zegt Kellas nog. TEC-Farragon is verbonden met TEC-Offshore, gevestigd in Aberfeldy, Schotland. Dit zou de eerste regelmatige lijndienst worden voor het bedrijf. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login