Van Diesen (DB Schenker): “Zorgenkindje is toch het chauffeurstekort”

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De Nederlander Pierre van Diesen is sinds kort de nieuwe Senior Vice President voor de landtransportdivisie van DB Schenker in België, Nederland en Luxemburg. Van Diesen heeft ruime ervaring binnen het bedrijf. Zo gaf hij onder andere twee jaar leiding aan het filiaal in Mechelen. “Tevoren volgde ik alle overslag op de terminals en de nationale distributie op. Dat kun je beschouwen als een opstap naar deze functie. De Nederlandse afdeling kende ik al. In mijn huidige functie komt daar ook customer service bij. Onze visie die de Europese leiding deelt: kwaliteit bieden zonder toegevingen te doen. De service moet lopen als een spoorboekje.”       
                
In de afgelopen jaren werd binnen Van Diesens werkterrein grote voorsprong geboekt op het vlak van kwaliteit, tijdig en schadevrij leveren. “Er zijn grote sprongen gemaakt, we zijn nu klaar om nog grotere volumes door het netwerk te sturen”, zegt van Diesen.  “In België willen we nu ook de kleinere zendingen gaan leveren. We kunnen tot vijf pallets in groupagetransport vervoeren.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Van Diesen (DB Schenker): “Zorgenkindje is toch het chauffeurstekort” – Flows

Van Diesen (DB Schenker): “Zorgenkindje is toch het chauffeurstekort”

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De Nederlander Pierre van Diesen is sinds kort de nieuwe Senior Vice President voor de landtransportdivisie van DB Schenker in België, Nederland en Luxemburg. Van Diesen heeft ruime ervaring binnen het bedrijf. Zo gaf hij onder andere twee jaar leiding aan het filiaal in Mechelen. “Tevoren volgde ik alle overslag op de terminals en de nationale distributie op. Dat kun je beschouwen als een opstap naar deze functie. De Nederlandse afdeling kende ik al. In mijn huidige functie komt daar ook customer service bij. Onze visie die de Europese leiding deelt: kwaliteit bieden zonder toegevingen te doen. De service moet lopen als een spoorboekje.”       
                
In de afgelopen jaren werd binnen Van Diesens werkterrein grote voorsprong geboekt op het vlak van kwaliteit, tijdig en schadevrij leveren. “Er zijn grote sprongen gemaakt, we zijn nu klaar om nog grotere volumes door het netwerk te sturen”, zegt van Diesen.  “In België willen we nu ook de kleinere zendingen gaan leveren. We kunnen tot vijf pallets in groupagetransport vervoeren.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login