Nieuwe btw-richtlijn voor schepen op zee eindelijk in voege

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Goed nieuws voor alle bedrijven die diensten en goederen leveren aan zeeschepen in België. De Belgische nieuwe administratieve richtlijn in verband met de bewijsvoering van een ingeroepen btw-vrijstelling van toepassing op zeeschepen, wordt nu eenduidiger en pragmatischer ingevuld. Koenraad De Bie (foto), btw-director bij accountancybedrijf Grant Thornton Belgium, hielp ervoor te zorgen dat de fiscus bij het implementeren van de Europese regelgeving oog had voor de realiteit van de maritieme dienstverlening.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login

Nieuwe btw-richtlijn voor schepen op zee eindelijk in voege – Flows

Nieuwe btw-richtlijn voor schepen op zee eindelijk in voege

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Goed nieuws voor alle bedrijven die diensten en goederen leveren aan zeeschepen in België. De Belgische nieuwe administratieve richtlijn in verband met de bewijsvoering van een ingeroepen btw-vrijstelling van toepassing op zeeschepen, wordt nu eenduidiger en pragmatischer ingevuld. Koenraad De Bie (foto), btw-director bij accountancybedrijf Grant Thornton Belgium, hielp ervoor te zorgen dat de fiscus bij het implementeren van de Europese regelgeving oog had voor de realiteit van de maritieme dienstverlening.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login