Cao-overleg arbeiders in transport en logistiek in het slop

Nieuws, Mensen
Sven Josten

Het overleg tussen de werkgeversorganisaties Febetra, TLV en UPTR en de vakbonden BTB en ACV-Transcom is afgebroken. Volgende donderdag komen de partijen terug bijeen op voorwaarde dat er dan een nieuw werkgeversvoorstel op tafel ligt. Frank Moreels van BTB: “Eerst hebben we zeer constructief samengewerkt en alles wees erop dat er een potentieel akkoord zou worden bereikt.” En Jan Sannen van ACV-Transcom: “De lonen binnen onze sector zijn zo laag dat de toegestane maxima binnen dewelke onderhandeld kan worden in feite niet volstaan.” Philippe Degraef van Febetra zegt dat “De onderhandelingen zijn niet afgesprongen. Ze zitten wel behoorlijk vast. In de komende dagen zullen de werkgeversorganisaties onderling overleg plegen met het oog op een nieuw voorstel.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Cao-overleg arbeiders in transport en logistiek in het slop – Flows

Cao-overleg arbeiders in transport en logistiek in het slop

Nieuws, Mensen
Sven Josten

Het overleg tussen de werkgeversorganisaties Febetra, TLV en UPTR en de vakbonden BTB en ACV-Transcom is afgebroken. Volgende donderdag komen de partijen terug bijeen op voorwaarde dat er dan een nieuw werkgeversvoorstel op tafel ligt. Frank Moreels van BTB: “Eerst hebben we zeer constructief samengewerkt en alles wees erop dat er een potentieel akkoord zou worden bereikt.” En Jan Sannen van ACV-Transcom: “De lonen binnen onze sector zijn zo laag dat de toegestane maxima binnen dewelke onderhandeld kan worden in feite niet volstaan.” Philippe Degraef van Febetra zegt dat “De onderhandelingen zijn niet afgesprongen. Ze zitten wel behoorlijk vast. In de komende dagen zullen de werkgeversorganisaties onderling overleg plegen met het oog op een nieuw voorstel.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login