Katoen Natie opent ’s nachts op grootste terminal

Nieuws, Mensen
Jean-Louis Vandevoorde

“Op onze grote Europese distributieterminal aan het Vrasenedok op linkeroever (foto) starten we maandag met een proefproject van zes maanden. Voor een van onze grootste chemieklanten zetten we onze gates ook ’s nachts open voor het beladen van vrachtwagens met zowel bulk als verpakte goederen”, legt Christoph de Beukelaar, commercieel directeur van de businessunit Petrochemicals van Katoen Natie, uit.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login

Katoen Natie opent ’s nachts op grootste terminal – Flows

Katoen Natie opent ’s nachts op grootste terminal

Nieuws, Mensen
Jean-Louis Vandevoorde

“Op onze grote Europese distributieterminal aan het Vrasenedok op linkeroever (foto) starten we maandag met een proefproject van zes maanden. Voor een van onze grootste chemieklanten zetten we onze gates ook ’s nachts open voor het beladen van vrachtwagens met zowel bulk als verpakte goederen”, legt Christoph de Beukelaar, commercieel directeur van de businessunit Petrochemicals van Katoen Natie, uit.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Profiteer deze maand van 40% korting op een Flows abonnement en lees Flows voor slechts 17,40 29,00 per maand.

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login