Nachtploeg meldt zich voortaan via Digikot (maar ’t Kot blijft open)

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Het is een van de bekendste rituelen als het gaat over werken in de haven van Antwerpen: de aanmelding aan het ‘Kot’ aan het Kempisch Dok-Westkaai. Gisteren kwamen daar voor het laatst zich arbeiders aanbieden voor de nachtploegen. Ook hun selectie gebeurt vanaf nu volledig digitaal, via Digikot. Zes maanden geleden beet de ochtendploeg de spits af. Volgens CEPA-woordvoerder Yann Pauwels is het een kwestie van maanden vooraleer ook de dag- en de avondshift digitaal gaan. Een concretere timing dan ’tegen de zomer’ geeft CEPA niet, want de koepelorganisatie is zich ervan bewust dat nog heel wat mensen het systeem moeten leren kennen en gebruiken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Nachtploeg meldt zich voortaan via Digikot (maar ’t Kot blijft open) – Flows

Nachtploeg meldt zich voortaan via Digikot (maar ’t Kot blijft open)

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Het is een van de bekendste rituelen als het gaat over werken in de haven van Antwerpen: de aanmelding aan het ‘Kot’ aan het Kempisch Dok-Westkaai. Gisteren kwamen daar voor het laatst zich arbeiders aanbieden voor de nachtploegen. Ook hun selectie gebeurt vanaf nu volledig digitaal, via Digikot. Zes maanden geleden beet de ochtendploeg de spits af. Volgens CEPA-woordvoerder Yann Pauwels is het een kwestie van maanden vooraleer ook de dag- en de avondshift digitaal gaan. Een concretere timing dan ’tegen de zomer’ geeft CEPA niet, want de koepelorganisatie is zich ervan bewust dat nog heel wat mensen het systeem moeten leren kennen en gebruiken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login