Meet-Inn nabij Brusselse Ring: futuristisch flexwerken

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Meet-Inn, dat net buiten de Brusselse Ring in Vilvoorde ligt, wil meer zijn dan een klassieke flexwerkplek. Het wil tegemoet komen aan de flexibiliteit die werknemers en zakenlui soms nodig hebben, aangevuld met moderne toepassingen. “We richten ons op mensen die soms heel snel en op onverwachte momenten een werk- of vergaderruimte nodig hebben”, zegt Patrick Aertsen, COO van Living Tomorrow. Die organisatie lanceerde begin dit jaar ook al het ‘Kantoor van de toekomst’. Meet-Inn is daarvan een verlengstuk. “We willen flexibel werken ondersteunen met een dynamische locatie. Iedereen is welkom: jonge ondernemers, bedrijfsleiders, vertegenwoordigers, enzovoort. Alle mogelijke profielen hebben behoefte aan een plaats om even rustig te kunnen werken, of om gewoon even uit de context van hun reguliere kantoor weg te zijn. Even ergens anders werken kan inspirerend zijn.” 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Meet-Inn nabij Brusselse Ring: futuristisch flexwerken – Flows

Meet-Inn nabij Brusselse Ring: futuristisch flexwerken

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Meet-Inn, dat net buiten de Brusselse Ring in Vilvoorde ligt, wil meer zijn dan een klassieke flexwerkplek. Het wil tegemoet komen aan de flexibiliteit die werknemers en zakenlui soms nodig hebben, aangevuld met moderne toepassingen. “We richten ons op mensen die soms heel snel en op onverwachte momenten een werk- of vergaderruimte nodig hebben”, zegt Patrick Aertsen, COO van Living Tomorrow. Die organisatie lanceerde begin dit jaar ook al het ‘Kantoor van de toekomst’. Meet-Inn is daarvan een verlengstuk. “We willen flexibel werken ondersteunen met een dynamische locatie. Iedereen is welkom: jonge ondernemers, bedrijfsleiders, vertegenwoordigers, enzovoort. Alle mogelijke profielen hebben behoefte aan een plaats om even rustig te kunnen werken, of om gewoon even uit de context van hun reguliere kantoor weg te zijn. Even ergens anders werken kan inspirerend zijn.” 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Profiteer deze maand van 40% korting op een Flows abonnement en lees Flows voor slechts 17,40 29,00 per maand.

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

 

 

Ben u al abonnee?

Login