Christa Sys: “Innoveren in transport en logistiek moet je samen doen”

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De alumni van de richting Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen organiseerden afgelopen dinsdag een symposium over “Co-innovatie in transport, logistiek en havens: een hype of een noodzaak.” Aan het woord waren de professoren Christa Sys, Thierry Vanelslander en Roel Gevaers. De titel van het symposium geeft al aan wat de problematiek is: nogal wat professionals uit de logistieke sector hebben het begrip al een keer te vaak gehoord. Tegelijk houden de drie academici hun publiek een spiegel voor. Ze ontwaren nog veel conservatisme in de logistieke sector, een sfeertje van “wij zijn te druk bezig om ons daarmee bezig te houden”, zelfs als bepaalde innovaties het werk efficiënter en lichter kunnen maken. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Christa Sys: “Innoveren in transport en logistiek moet je samen doen” – Flows

Christa Sys: “Innoveren in transport en logistiek moet je samen doen”

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De alumni van de richting Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen organiseerden afgelopen dinsdag een symposium over “Co-innovatie in transport, logistiek en havens: een hype of een noodzaak.” Aan het woord waren de professoren Christa Sys, Thierry Vanelslander en Roel Gevaers. De titel van het symposium geeft al aan wat de problematiek is: nogal wat professionals uit de logistieke sector hebben het begrip al een keer te vaak gehoord. Tegelijk houden de drie academici hun publiek een spiegel voor. Ze ontwaren nog veel conservatisme in de logistieke sector, een sfeertje van “wij zijn te druk bezig om ons daarmee bezig te houden”, zelfs als bepaalde innovaties het werk efficiënter en lichter kunnen maken. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Profiteer deze maand van 40% korting op een Flows abonnement en lees Flows voor slechts 17,40 29,00 per maand.

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login