Aviato zoekt talent tijdens job- en opleidingenbeurs JOBOP

Nieuws, Luchtvracht
Melanie De Vrieze
Jobbeurs Aviato
Jobbeurs Aviato (archieffoto) © Aviato

VDAB organiseert op 3 oktober een grote job- en opleidingsbeurs met zo’n 105 aanwezige bedrijven en opleidingspartners in Vilvoorde. Een van die bedrijven is Aviato,het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport. Op de luchthaven staan 400 vacatures open.

JOBOP is een samenwerking in gedeeld partnerschap met Zaventem, Wezembeek-Oppem, Kraainem, Kortenberg, Vilvoorde, Machelen, Grimbergen en Aviato Brussels Airport. De beurs richt zich op alle werkzoekenden die aan de slag willen bij werkgevers met openstaande vacatures in de ruime regio van Vilvoorde. Werkgevers krijgen tijdens de beurs de kans om hun vacatures bekend te maken, terwijl potentiële kandidaten op een laagdrempelige manier in contact komen met deze bedrijven. Parallel met de jobbeurs is er ook een opleidingenbeurs.

Vierhonderd vacatures

VDAB telde op 30 juni 2023 14.950 ingeschreven werkzoekenden zonder werk met woonplaats in arrondissement Halle-Vilvoorde. Dit is 6,5% meer in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Met de jobbeurs beogen de partners een hogere werkzaamheidsgraad in de regio. VDAB werkt samen met partners Aviato en Actiris om de interregionale mobiliteit te bevorderen. Ze richten zich specifiek op (laaggeschoolde) werkzoekenden in Brussel en streven ernaar hen kansen te bieden om in de rand te werken.

“Aviato zoekt continu nieuw talent voor de gemiddeld vierhonderd openstaande posities op Brussels Airport. Hier zijn meer dan driehonderd bedrijven over acht sectoren actief”, zegt Isabelle Borli, general manager Aviato.

Sollicitatietips

Tijdens de beurs staan bemiddelaars van VDAB klaar om vragen rond tewerkstelling, vacatures en opleidingen te beantwoorden. Ook werkzoekenden die vragen hebben over hun cv of last minute nog enkele sollicitatietips willen, kunnen bij hen terecht.

JOBOP vindt plaats op 3 oktober in het opleidingscentrum van VDAB in de Cyriel Buyssestraat 15 in Vilvoorde van 11.00 uur tot 16.30 uur.

Aviato zoekt talent tijdens job- en opleidingenbeurs JOBOP – Flows

Aviato zoekt talent tijdens job- en opleidingenbeurs JOBOP

Nieuws, Luchtvracht
Melanie De Vrieze
Jobbeurs Aviato
Jobbeurs Aviato (archieffoto) © Aviato

VDAB organiseert op 3 oktober een grote job- en opleidingsbeurs met zo’n 105 aanwezige bedrijven en opleidingspartners in Vilvoorde. Een van die bedrijven is Aviato,het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport. Op de luchthaven staan 400 vacatures open.

JOBOP is een samenwerking in gedeeld partnerschap met Zaventem, Wezembeek-Oppem, Kraainem, Kortenberg, Vilvoorde, Machelen, Grimbergen en Aviato Brussels Airport. De beurs richt zich op alle werkzoekenden die aan de slag willen bij werkgevers met openstaande vacatures in de ruime regio van Vilvoorde. Werkgevers krijgen tijdens de beurs de kans om hun vacatures bekend te maken, terwijl potentiële kandidaten op een laagdrempelige manier in contact komen met deze bedrijven. Parallel met de jobbeurs is er ook een opleidingenbeurs.

Vierhonderd vacatures

VDAB telde op 30 juni 2023 14.950 ingeschreven werkzoekenden zonder werk met woonplaats in arrondissement Halle-Vilvoorde. Dit is 6,5% meer in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Met de jobbeurs beogen de partners een hogere werkzaamheidsgraad in de regio. VDAB werkt samen met partners Aviato en Actiris om de interregionale mobiliteit te bevorderen. Ze richten zich specifiek op (laaggeschoolde) werkzoekenden in Brussel en streven ernaar hen kansen te bieden om in de rand te werken.

“Aviato zoekt continu nieuw talent voor de gemiddeld vierhonderd openstaande posities op Brussels Airport. Hier zijn meer dan driehonderd bedrijven over acht sectoren actief”, zegt Isabelle Borli, general manager Aviato.

Sollicitatietips

Tijdens de beurs staan bemiddelaars van VDAB klaar om vragen rond tewerkstelling, vacatures en opleidingen te beantwoorden. Ook werkzoekenden die vragen hebben over hun cv of last minute nog enkele sollicitatietips willen, kunnen bij hen terecht.

JOBOP vindt plaats op 3 oktober in het opleidingscentrum van VDAB in de Cyriel Buyssestraat 15 in Vilvoorde van 11.00 uur tot 16.30 uur.