Tsjechische delegatie proeft Antwerps ‘smart cities-verhaal’

Nieuws, Douane
Michiel Leen

De Tsjechische delegatie is op tweedaagse missie: eerst wordt Antwerpen verkend, met een ontvangst op het Havenhuis, een rondvaart met lunch door de haven en een bezoek met bilaterale networking bij VOKA. Morgen komt Brussel aan de beurt. De Antwerpse haven zet zich bij monde van haar vertegenwoordiger in Tsjechië, Martin Hubenak, in de verf als valabel alternatief voor Hamburg en speelt de recente ontwikkelingen qua intermodaliteit (en dan vooral betere treinverbindingen) sterk uit. “Als we willen concurreren met Hamburg in de Oost-Europese regio, moeten we inzetten op connectiviteit. Dit is namelijk de eerste vraag die ik altijd krijg: “Antwerpen, hebben die wel connectiviteit?”, schetst Hubenak de uitdaging. “We moeten laten zien dat we een valabel alternatief zijn. Daarom breng ik de Tsjechische mensen ook naar hier: zo zien ze de haven met eigen ogen, en tenslotte ligt de business die we willen ontwikkelen hier.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Tsjechische delegatie proeft Antwerps ‘smart cities-verhaal’ – Flows

Tsjechische delegatie proeft Antwerps ‘smart cities-verhaal’

Nieuws, Douane
Michiel Leen

De Tsjechische delegatie is op tweedaagse missie: eerst wordt Antwerpen verkend, met een ontvangst op het Havenhuis, een rondvaart met lunch door de haven en een bezoek met bilaterale networking bij VOKA. Morgen komt Brussel aan de beurt. De Antwerpse haven zet zich bij monde van haar vertegenwoordiger in Tsjechië, Martin Hubenak, in de verf als valabel alternatief voor Hamburg en speelt de recente ontwikkelingen qua intermodaliteit (en dan vooral betere treinverbindingen) sterk uit. “Als we willen concurreren met Hamburg in de Oost-Europese regio, moeten we inzetten op connectiviteit. Dit is namelijk de eerste vraag die ik altijd krijg: “Antwerpen, hebben die wel connectiviteit?”, schetst Hubenak de uitdaging. “We moeten laten zien dat we een valabel alternatief zijn. Daarom breng ik de Tsjechische mensen ook naar hier: zo zien ze de haven met eigen ogen, en tenslotte ligt de business die we willen ontwikkelen hier.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Profiteer deze maand van 40% korting op een Flows abonnement en lees Flows voor slechts 17,40 29,00 per maand.

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login