Dien vraag in over duurzaam ondernemen voor havencongres in oktober

Nieuws, Douane
Michiel Leen

Op 10 oktober organiseren het havenbedrijf Antwerpen, Voka Alfaport en Maatschappij Linkerscheldeoever het Duurzaamheidscongres van de Haven van Antwerpen. Bedoeling is om bedrijven die in en om de Antwerpse haven actief zijn, wegwijs te maken in de wereld van het duurzaam ondernemerschap. Veel bedrijven zitten op dat vlak nog met heel wat concrete vragen. Duurzaam ondernemen behelst immers een enorme waaier aan deelaspecten: een grondige duurzaamheidsrapportering, een aangepast personeelsbeleid, klimaat- en energieproblematieken en, zeker in Antwerpen, mobiliteitsvraagstukken. “Het congres is bedoeld voor de hele havengemeenschap en bedrijven en organisaties actief in de haven op de eerste plaats”, zegt Inge De Wolf van Havenbedrijf Antwerpen. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Dien vraag in over duurzaam ondernemen voor havencongres in oktober – Flows

Dien vraag in over duurzaam ondernemen voor havencongres in oktober

Nieuws, Douane
Michiel Leen

Op 10 oktober organiseren het havenbedrijf Antwerpen, Voka Alfaport en Maatschappij Linkerscheldeoever het Duurzaamheidscongres van de Haven van Antwerpen. Bedoeling is om bedrijven die in en om de Antwerpse haven actief zijn, wegwijs te maken in de wereld van het duurzaam ondernemerschap. Veel bedrijven zitten op dat vlak nog met heel wat concrete vragen. Duurzaam ondernemen behelst immers een enorme waaier aan deelaspecten: een grondige duurzaamheidsrapportering, een aangepast personeelsbeleid, klimaat- en energieproblematieken en, zeker in Antwerpen, mobiliteitsvraagstukken. “Het congres is bedoeld voor de hele havengemeenschap en bedrijven en organisaties actief in de haven op de eerste plaats”, zegt Inge De Wolf van Havenbedrijf Antwerpen. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login