Mededeling rechtbank Rotterdam over aanvaring Brug van Humbeek-Sas

Ingezonden, Varia
Buiten verantwoordelijkheid redactie
Binnenschip en brug
Binnenschip en brug © Pixabay

(Mededeling) De griffier van de rechtbank Rotterdam (Nederland) doet hierbij mededeling van de mondelinge behandeling van een verzoekschrift tot beperking van aansprakelijkheid. Belanghebbenden die als een gevolg van de aanvaring tussen het schip ‘Perficio’ en de brug van Humbeek-Sas schade menen te hebben geleden, kunnen zich in deze procedure melden.

Op vrijdag 8 september 2023 om 10.00 uur wordt ter openbare zitting in het gerechtsgebouw van de Rechtbank Rotterdam aan het Wilhelminaplein 100-125 te Rotterdam (Nederland) het door mr. T. Roos (advocaat) namens Perficio Shipping v.o.f., haar vennoten en E.O.C. Onderlinge Schepenverzekering U.A. ingediende verzoekschrift tot beperking van aansprakelijkheid (met zaaksnummer HA RK 23-689 / C/10/661776) behandeld. Het verzoekschrift tot beperking van aansprakelijkheid is ingediend in verband met de aanvaring op donderdag 29 juni 2023 van het schip ‘Perficio’ met de brug bij Humbeek-Sas (België).

Le vendredi 8 septembre 2023 à 10h00, une audience publique se tiendra au tribunal d’arrondissement de Rotterdam, Wilhelminaplein 100-125 à Rotterdam (Pays-Bas), au cours de laquelle sera examinée la demande de limitation de responsabilité introduite par Me T. Roos (avocat) au nom de Perficio Shipping v.o.f., ses associés et E.O.C. Onderlinge Schepenverzekering U.A. (avec numéro de dossier HA RK 23-689 C/10/661776). La demande de limitation de responsabilité a été déposée en rapport avec la collision du navire ‘Perficio’ avec le pont à Humbeek-Sas, en Belgique, le jeudi 29 juin 2023.

Mededeling rechtbank Rotterdam over aanvaring Brug van Humbeek-Sas – Flows

Mededeling rechtbank Rotterdam over aanvaring Brug van Humbeek-Sas

Ingezonden, Varia
Buiten verantwoordelijkheid redactie
Binnenschip en brug
Binnenschip en brug © Pixabay

(Mededeling) De griffier van de rechtbank Rotterdam (Nederland) doet hierbij mededeling van de mondelinge behandeling van een verzoekschrift tot beperking van aansprakelijkheid. Belanghebbenden die als een gevolg van de aanvaring tussen het schip ‘Perficio’ en de brug van Humbeek-Sas schade menen te hebben geleden, kunnen zich in deze procedure melden.

Op vrijdag 8 september 2023 om 10.00 uur wordt ter openbare zitting in het gerechtsgebouw van de Rechtbank Rotterdam aan het Wilhelminaplein 100-125 te Rotterdam (Nederland) het door mr. T. Roos (advocaat) namens Perficio Shipping v.o.f., haar vennoten en E.O.C. Onderlinge Schepenverzekering U.A. ingediende verzoekschrift tot beperking van aansprakelijkheid (met zaaksnummer HA RK 23-689 / C/10/661776) behandeld. Het verzoekschrift tot beperking van aansprakelijkheid is ingediend in verband met de aanvaring op donderdag 29 juni 2023 van het schip ‘Perficio’ met de brug bij Humbeek-Sas (België).

Le vendredi 8 septembre 2023 à 10h00, une audience publique se tiendra au tribunal d’arrondissement de Rotterdam, Wilhelminaplein 100-125 à Rotterdam (Pays-Bas), au cours de laquelle sera examinée la demande de limitation de responsabilité introduite par Me T. Roos (avocat) au nom de Perficio Shipping v.o.f., ses associés et E.O.C. Onderlinge Schepenverzekering U.A. (avec numéro de dossier HA RK 23-689 C/10/661776). La demande de limitation de responsabilité a été déposée en rapport avec la collision du navire ‘Perficio’ avec le pont à Humbeek-Sas, en Belgique, le jeudi 29 juin 2023.