Meerderheid Europese burgers tegen invoering megatrucks

Nieuws, Wegtransport
Koen Heinen
Ecocombi
Ecocombi © PTTC

Een meerderheid van de Europese burgers staat negatief tegenover de invoering van megatrucks. Dat blijkt uit een onafhankelijk onderzoek in opdracht van de Europese spoororganisatie Rail Freight Forward. Belgische respondenten vrezen voor een daling van het spoorvervoer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login

 
 
Meerderheid Europese burgers tegen invoering megatrucks – Flows

Meerderheid Europese burgers tegen invoering megatrucks

Nieuws, Wegtransport
Koen Heinen
Ecocombi
Ecocombi © PTTC

Een meerderheid van de Europese burgers staat negatief tegenover de invoering van megatrucks. Dat blijkt uit een onafhankelijk onderzoek in opdracht van de Europese spoororganisatie Rail Freight Forward. Belgische respondenten vrezen voor een daling van het spoorvervoer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login