Flowscast – Van der Veken (iOnLogistics) en digitalisering in stukgoed

Video, Mensen
Julie Desmet
Guy Van der Veken en Julie Desmet
Guy Van der Veken en Julie Desmet © Bart Meyvis

Onze redacteurs Julie Desmet en Philippe Van Dijck ontvangen regelmatig een boeiende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag gaat Julie in de Flowscast in gesprek met Guy Van der Veken, director operations bij softwareontwikkelaar iOnLogistics.

iOnLogistics uit Temse levert software voor innovatieve oplossingen en geeft advies om operationele flows in magazijnen en terminals te stroomlijnen.

Van der Veken licht toe hoe meer digitalisering kan bijdragen aan de transitie in de logistieke wereld. Hij schijnt daarbij ook zijn licht op de digitalisering in de breakbulksector, waar voor bedrijven nog veel mogelijkheden zijn die vandaag nog niet benut worden.

De podcast is te beluisteren via Spotify. Elke podcast is opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u vindt hier alle podcasts op één plek. Zoals altijd zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.

Flowscast – Van der Veken (iOnLogistics) en digitalisering in stukgoed – Flows

Flowscast – Van der Veken (iOnLogistics) en digitalisering in stukgoed

Video, Mensen
Julie Desmet
Guy Van der Veken en Julie Desmet
Guy Van der Veken en Julie Desmet © Bart Meyvis

Onze redacteurs Julie Desmet en Philippe Van Dijck ontvangen regelmatig een boeiende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag gaat Julie in de Flowscast in gesprek met Guy Van der Veken, director operations bij softwareontwikkelaar iOnLogistics.

iOnLogistics uit Temse levert software voor innovatieve oplossingen en geeft advies om operationele flows in magazijnen en terminals te stroomlijnen.

Van der Veken licht toe hoe meer digitalisering kan bijdragen aan de transitie in de logistieke wereld. Hij schijnt daarbij ook zijn licht op de digitalisering in de breakbulksector, waar voor bedrijven nog veel mogelijkheden zijn die vandaag nog niet benut worden.

De podcast is te beluisteren via Spotify. Elke podcast is opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u vindt hier alle podcasts op één plek. Zoals altijd zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.