Podcast ‘Flowscast’ met Céline Mortier, CEO van Bogerd Martin

Video, Mensen
Julie Desmet
CEO van Bogerd Martin Céline Mortier en Flowsredactrice Julie Desmet
CEO van Bogerd Martin Céline Mortier en Flowsredactrice Julie Desmet © ProMedia

Flows biedt u elke woensdagmiddag een podcast aan: ‘Flowscast’. Deze keer gaat Julie Desmet in gesprek met Céline Mortier, CEO van admiralty chart agent Bogerd Martin in Antwerpen en voorzitster van de maritieme damesclub WISTA Belgium.

Elke week ontvangen onze redacteurs Julie Desmet of Philippe Van Dijck een boeiende of spraakmakende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag stellen we u de ‘Flowscast’ met Céline Mortier voor.

Céline Mortier nam begin 2023 officieel de rol van Carmen Dewilde als voorzitster van WISTA Belgium over. “Het zal een uitdaging zijn om WISTA Belgium op hetzelfde niveau te leiden zoals Carmen dat deed, maar dat is zeker mijn ambitie”, vertelde ze. Sinds 2017 staat ze aan het hoofd van Bogerd Martin in Antwerpen. Dat bedrijf biedt duurzame navigatieoplossingen aan voor de maritieme industrie.

De podcast is te beluisteren via Spotify. Elke podcast is opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u de eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u kunt via deze links de podcasts met Dirk DaemsGeert DaelemanLiselot PaelmanHerman Croenen, Marc Van Peel of Hans Cuylits herbeluisteren.

Zoals steeds zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.

Podcast ‘Flowscast’ met Céline Mortier, CEO van Bogerd Martin – Flows

Podcast ‘Flowscast’ met Céline Mortier, CEO van Bogerd Martin

Video, Mensen
Julie Desmet
CEO van Bogerd Martin Céline Mortier en Flowsredactrice Julie Desmet
CEO van Bogerd Martin Céline Mortier en Flowsredactrice Julie Desmet © ProMedia

Flows biedt u elke woensdagmiddag een podcast aan: ‘Flowscast’. Deze keer gaat Julie Desmet in gesprek met Céline Mortier, CEO van admiralty chart agent Bogerd Martin in Antwerpen en voorzitster van de maritieme damesclub WISTA Belgium.

Elke week ontvangen onze redacteurs Julie Desmet of Philippe Van Dijck een boeiende of spraakmakende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag stellen we u de ‘Flowscast’ met Céline Mortier voor.

Céline Mortier nam begin 2023 officieel de rol van Carmen Dewilde als voorzitster van WISTA Belgium over. “Het zal een uitdaging zijn om WISTA Belgium op hetzelfde niveau te leiden zoals Carmen dat deed, maar dat is zeker mijn ambitie”, vertelde ze. Sinds 2017 staat ze aan het hoofd van Bogerd Martin in Antwerpen. Dat bedrijf biedt duurzame navigatieoplossingen aan voor de maritieme industrie.

De podcast is te beluisteren via Spotify. Elke podcast is opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u de eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u kunt via deze links de podcasts met Dirk DaemsGeert DaelemanLiselot PaelmanHerman Croenen, Marc Van Peel of Hans Cuylits herbeluisteren.

Zoals steeds zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.