Rekkenproducent Stow stopt dochtermerken en standaardiseert

Nieuws, Mensen
Roel Jacobus

Met als ambitie de wereldwijde nummer één te worden, brengt producent van industriële opslagsystemen Stow alle overgenomen Europese merken en de bijhorende werkmaatschappijen samen in één centrale organisatie en onder één merk Stow. “Deze situatie ontstond tijdens onze internationale expansie. Voor een verdere groei van de groep vonden we het tijd geworden om de interne concurrentie tussen onze eigen merken te stoppen”, zegt CEO Jos De Vuyst. De groep produceerde vorig jaar 277.000 ton stalen rekken in tien Europese fabrieken. De hoofdzetel met de grootste productievestiging staat in het Waalse Dottenijs, letterlijk op de grens met West-Vlaanderen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Rekkenproducent Stow stopt dochtermerken en standaardiseert – Flows

Rekkenproducent Stow stopt dochtermerken en standaardiseert

Nieuws, Mensen
Roel Jacobus

Met als ambitie de wereldwijde nummer één te worden, brengt producent van industriële opslagsystemen Stow alle overgenomen Europese merken en de bijhorende werkmaatschappijen samen in één centrale organisatie en onder één merk Stow. “Deze situatie ontstond tijdens onze internationale expansie. Voor een verdere groei van de groep vonden we het tijd geworden om de interne concurrentie tussen onze eigen merken te stoppen”, zegt CEO Jos De Vuyst. De groep produceerde vorig jaar 277.000 ton stalen rekken in tien Europese fabrieken. De hoofdzetel met de grootste productievestiging staat in het Waalse Dottenijs, letterlijk op de grens met West-Vlaanderen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login