Britse IKEA-killer in zee met Katoen Natie

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

MADE.COM heeft de ambitie om giganten als IKEA het vuur aan de schenen te leggen. Het bedrijf is momenteel amper de start-upstatus ontgroeid, maar ziet zijn verkoop jaarlijks met 40% stijgen. Het is actief in elf landen en richt zijn pijlen op Portugal en Italië. Uitvalsbasis voor dat Europese offensief: Antwerpen. “We kiezen vooral voor de flexibiliteit die we bij Katoen Natie hebben”, zegt MADE’s logistiek directeur Frédéric Beltoise aan De Tijd. “We groeien fors en willen niet om de twee jaar naar een nieuw magazijn verhuizen.” Vanuit Antwerpen wordt het Europese vasteland bediend, maar niet het Verenigd Koninkrijk. Op die manier wil het bedrijf brexitproof worden. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Britse IKEA-killer in zee met Katoen Natie – Flows

Britse IKEA-killer in zee met Katoen Natie

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

MADE.COM heeft de ambitie om giganten als IKEA het vuur aan de schenen te leggen. Het bedrijf is momenteel amper de start-upstatus ontgroeid, maar ziet zijn verkoop jaarlijks met 40% stijgen. Het is actief in elf landen en richt zijn pijlen op Portugal en Italië. Uitvalsbasis voor dat Europese offensief: Antwerpen. “We kiezen vooral voor de flexibiliteit die we bij Katoen Natie hebben”, zegt MADE’s logistiek directeur Frédéric Beltoise aan De Tijd. “We groeien fors en willen niet om de twee jaar naar een nieuw magazijn verhuizen.” Vanuit Antwerpen wordt het Europese vasteland bediend, maar niet het Verenigd Koninkrijk. Op die manier wil het bedrijf brexitproof worden. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login