Elke Ceulemans Managing Director DSV Road

Nieuws, Mensen
Sven Josten

Elke Ceulemans is sinds 1997 in dienst bij DSV Road, transport- en logistiekbedrijf met hoofdkwartier in Denemarken. Luk Thieuw werkte 41 jaar bij DSV Road en was sinds 2002 managing director van de Belgische tak van dit Deense beursgenoteerde bedrijf. Elke Ceulemans: “Het is een groot privilege om in de voetsporen te mogen treden van Luc Thieuw, die ons bedrijf in België groot heeft gemaakt.” Elke Ceulemans zelf kreeg in 2007 na de overname van sectorgenoot Frans Maas de verantwoordelijkheid over de customer service afdeling en introduceerde er onder meer het concept van de unieke contactpersoon voor de klanten. Daarna werd ze in 2011 general manager marketing & sales. Nancy Balduck, met meer dan 30 jaar op de teller bij DSV Road, wordt nu sales en marketing director. DSV Road weet duidelijk anciënniteit en loyaliteit te waarderen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Elke Ceulemans Managing Director DSV Road – Flows

Elke Ceulemans Managing Director DSV Road

Nieuws, Mensen
Sven Josten

Elke Ceulemans is sinds 1997 in dienst bij DSV Road, transport- en logistiekbedrijf met hoofdkwartier in Denemarken. Luk Thieuw werkte 41 jaar bij DSV Road en was sinds 2002 managing director van de Belgische tak van dit Deense beursgenoteerde bedrijf. Elke Ceulemans: “Het is een groot privilege om in de voetsporen te mogen treden van Luc Thieuw, die ons bedrijf in België groot heeft gemaakt.” Elke Ceulemans zelf kreeg in 2007 na de overname van sectorgenoot Frans Maas de verantwoordelijkheid over de customer service afdeling en introduceerde er onder meer het concept van de unieke contactpersoon voor de klanten. Daarna werd ze in 2011 general manager marketing & sales. Nancy Balduck, met meer dan 30 jaar op de teller bij DSV Road, wordt nu sales en marketing director. DSV Road weet duidelijk anciënniteit en loyaliteit te waarderen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login