NileDutch wint prijs voor beste stand op Antwerp XL

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De stand van NileDutch op Antwerp XL was dan ook een echte blikvanger: de blauwe en oranje bedrijfskleuren werden aangevuld met stoffen in Afrikaanse motieven, twee opgewekte hostessen heetten de bezoekers welkom en door het open design was de stand langs alle kanten benaderbaar. Voor NileDutch is het al de tweede keer dat ze de prijs wegkapen. Op Breakbulk Europe, de vroegere breakbulkbeurs in Antwerpen, haalden ze ook al eens die award binnen. Volgens Larissa N’gbo-Kunst van NileDutch heeft vooral de non-conformistische aanpak gewerkt. “We willen iets anders doen dan de klassieke standenbouw en daar zijn we wel in geslaagd. We werken samen met een bloemist en een party-eventplanner. Op die manier kunnen we onze cultuur en identiteit veel beter in de verf zetten.” 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
NileDutch wint prijs voor beste stand op Antwerp XL – Flows

NileDutch wint prijs voor beste stand op Antwerp XL

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De stand van NileDutch op Antwerp XL was dan ook een echte blikvanger: de blauwe en oranje bedrijfskleuren werden aangevuld met stoffen in Afrikaanse motieven, twee opgewekte hostessen heetten de bezoekers welkom en door het open design was de stand langs alle kanten benaderbaar. Voor NileDutch is het al de tweede keer dat ze de prijs wegkapen. Op Breakbulk Europe, de vroegere breakbulkbeurs in Antwerpen, haalden ze ook al eens die award binnen. Volgens Larissa N’gbo-Kunst van NileDutch heeft vooral de non-conformistische aanpak gewerkt. “We willen iets anders doen dan de klassieke standenbouw en daar zijn we wel in geslaagd. We werken samen met een bloemist en een party-eventplanner. Op die manier kunnen we onze cultuur en identiteit veel beter in de verf zetten.” 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login