Bpost zet grote stap in e-fulfilment met overname Amerikaanse Radial

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

Het Belgische postbedrijf heeft eindelijk zijn grote overname op de e-commercemarkt beet na een aantal mislukte pogingen. Maar waar het eerder overnameplannen waren met betrekking tot de ‘last mile delivery’, haalt het met Radial meteen een grote vis binnen, die de hele logistiek van e-commerce beheerst. Het bedrijf met hoofdzetel in Pennsylvania, heeft een netwerk van 24 fulfilmentcentra in de Verenigde Staten. In 2016 werden daar meer dan 306 miljoen zendingen verwerkt. De omzet voor 2017 wordt op ongeveer 1 miljard dollar geraamd. Het bedrijf biedt geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en omnichanneltechnologie, aangevuld met diensten op het vlak van betaling, belasting en fraudebescherming.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Bpost zet grote stap in e-fulfilment met overname Amerikaanse Radial – Flows

Bpost zet grote stap in e-fulfilment met overname Amerikaanse Radial

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

Het Belgische postbedrijf heeft eindelijk zijn grote overname op de e-commercemarkt beet na een aantal mislukte pogingen. Maar waar het eerder overnameplannen waren met betrekking tot de ‘last mile delivery’, haalt het met Radial meteen een grote vis binnen, die de hele logistiek van e-commerce beheerst. Het bedrijf met hoofdzetel in Pennsylvania, heeft een netwerk van 24 fulfilmentcentra in de Verenigde Staten. In 2016 werden daar meer dan 306 miljoen zendingen verwerkt. De omzet voor 2017 wordt op ongeveer 1 miljard dollar geraamd. Het bedrijf biedt geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en omnichanneltechnologie, aangevuld met diensten op het vlak van betaling, belasting en fraudebescherming.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login