Mededeling over beperking aansprakelijkheid ‘Perficio’ brug Humbeek

Ingezonden, Binnenvaart
Buiten verantwoordelijkheid redactie
De beschadigde brug van Humbeek-Sas op het Zeekanaal Brussel-Schelde
De beschadigde brug van Humbeek-Sas op het Zeekanaal Brussel-Schelde © Philippe Degraef

Betreffende de ‘Perficio’ die in aanraking kwam met de brug van Humbeek-Sas: de vorderingen op de verzoekers tot beperking van aansprakelijkheid en de betwistingen van het beroep op beperking van aansprakelijkheid moeten op dinsdag 13 februari bij de vereffenaar zijn.

Deze mededeling betreft de procedure bij de Rechtbank Rotterdam inzake beperking van aansprakelijkheid met betrekking tot het in aanraking komen van het m/s ‘Perficio’ met de brug van Humbeek-Sas (België) op 29 juni 2023.

De rechter-commissaris heeft bepaald dat de vorderingen op de verzoekers tot beperking van aansprakelijkheid, alsmede de betwistingen van het beroep op beperking van aansprakelijkheid, uiterlijk op dinsdag 13 februari 2024 moeten worden ingediend bij de vereffenaar.

De verzoekers in dezen zijn V.O.F. Perficio Shipping, gevestigd te Werkendam (NL), de heer A.J. Blom, gevestigd te Werkendam (NL), mevrouw A.G.L. Voorwinden, gevestigd te Werkendam (NL) en de onderlinge waarborgmaatschappij E.O.C. Onderlinge Schepenverzekering U.A., gevestigd te Meppel (NL).

De verificatievergadering zal worden gehouden op dinsdag 9 april 2024 om 09.00 uur in het gebouw van de Rechtbank Rotterdam.

N. van der Noll
vereffenaar
Postbus 2622
1000 CP Amsterdam, Nederland

niels.van.der.noll@pleitbezorger.com

Mededeling over beperking aansprakelijkheid ‘Perficio’ brug Humbeek – Flows

Mededeling over beperking aansprakelijkheid ‘Perficio’ brug Humbeek

Ingezonden, Binnenvaart
Buiten verantwoordelijkheid redactie
De beschadigde brug van Humbeek-Sas op het Zeekanaal Brussel-Schelde
De beschadigde brug van Humbeek-Sas op het Zeekanaal Brussel-Schelde © Philippe Degraef

Betreffende de ‘Perficio’ die in aanraking kwam met de brug van Humbeek-Sas: de vorderingen op de verzoekers tot beperking van aansprakelijkheid en de betwistingen van het beroep op beperking van aansprakelijkheid moeten op dinsdag 13 februari bij de vereffenaar zijn.

Deze mededeling betreft de procedure bij de Rechtbank Rotterdam inzake beperking van aansprakelijkheid met betrekking tot het in aanraking komen van het m/s ‘Perficio’ met de brug van Humbeek-Sas (België) op 29 juni 2023.

De rechter-commissaris heeft bepaald dat de vorderingen op de verzoekers tot beperking van aansprakelijkheid, alsmede de betwistingen van het beroep op beperking van aansprakelijkheid, uiterlijk op dinsdag 13 februari 2024 moeten worden ingediend bij de vereffenaar.

De verzoekers in dezen zijn V.O.F. Perficio Shipping, gevestigd te Werkendam (NL), de heer A.J. Blom, gevestigd te Werkendam (NL), mevrouw A.G.L. Voorwinden, gevestigd te Werkendam (NL) en de onderlinge waarborgmaatschappij E.O.C. Onderlinge Schepenverzekering U.A., gevestigd te Meppel (NL).

De verificatievergadering zal worden gehouden op dinsdag 9 april 2024 om 09.00 uur in het gebouw van de Rechtbank Rotterdam.

N. van der Noll
vereffenaar
Postbus 2622
1000 CP Amsterdam, Nederland

niels.van.der.noll@pleitbezorger.com