Droneport, C-MAT, oude sluizen, graffiti en grens Baltische zee

Kort, Varia
Charlotte De Noose
Alumni C-MAT in Brussel
Alumni C-MAT in Brussel © C-MAT

DronePort Sint-Truiden wordt eerste Belgische lid van Electric Flying Connection, Rijkswaterstaat verwacht onvoorziene stremmingen door slecht onderhouden sluizen, oud-studenten van de opleiding ‘Maritime and Air Transport Management’ werden door Jan Jambon uitgenodigd en De Vlaamse Waterweg organiseert een street art workshop.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login

 
 
Droneport, C-MAT, oude sluizen, graffiti en grens Baltische zee – Flows

Droneport, C-MAT, oude sluizen, graffiti en grens Baltische zee

Kort, Varia
Charlotte De Noose
Alumni C-MAT in Brussel
Alumni C-MAT in Brussel © C-MAT

DronePort Sint-Truiden wordt eerste Belgische lid van Electric Flying Connection, Rijkswaterstaat verwacht onvoorziene stremmingen door slecht onderhouden sluizen, oud-studenten van de opleiding ‘Maritime and Air Transport Management’ werden door Jan Jambon uitgenodigd en De Vlaamse Waterweg organiseert een street art workshop.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login