Maersk roept op om containers snel op te pikken

Nieuws, Scheepvaart
Julie Desmet

Maersk verzoekt de verladers om de geloste containers tijdig op te halen en af te zetten. De Deense rederij wil hiermee lange wachttijden op de terminals in de Antwerpse haven voorkomen. Door samen te werken, blijft ook het overliggeld beperkt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login

 
 
Maersk roept op om containers snel op te pikken – Flows

Maersk roept op om containers snel op te pikken

Nieuws, Scheepvaart
Julie Desmet

Maersk verzoekt de verladers om de geloste containers tijdig op te halen en af te zetten. De Deense rederij wil hiermee lange wachttijden op de terminals in de Antwerpse haven voorkomen. Door samen te werken, blijft ook het overliggeld beperkt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login