Stukwerkers-ITG haalt award binnen voor project binnenvaartcontainers

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus

De jury van de Supply Chain Awards 2019 van VIB (Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek) en PICS Belgium (Professional Association for Supply Chain Management) had geen gemakkelijke taak bij het bekronen van het beste project. Uiteindelijk viel de keuze op een project met tal van betrokken spelers in North Sea Port. Behandelaar Stukwerkers startte met containervervoer via binnenvaart. Dat verloopt via zowel de eigen Interface Terminal Gent (ITG) langs het kanaal Gent-Terneuzen als via de diepzeehavens. “Hiermee wil Stukwerkers verladers helpen om hun logistieke operaties en supplychain groener en slimmer te maken. In samenwerking met lokale verlader Eastman Chemical werd een proefproject voor deze transformatie gelanceerd. Dit resulteerde in duurzamere logistiek, gekenmerkt door operationele efficiëntie en een slim gebruik van data-gedreven software”, presenteerden Laurent Colanbeen van Stukwerkers-ITG en – namens Eastman Chemicals – logistics director EMEA Michiel Rouw en director global supply chain Alkyl Amines Franky Veryser.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Stukwerkers-ITG haalt award binnen voor project binnenvaartcontainers – Flows

Stukwerkers-ITG haalt award binnen voor project binnenvaartcontainers

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus

De jury van de Supply Chain Awards 2019 van VIB (Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek) en PICS Belgium (Professional Association for Supply Chain Management) had geen gemakkelijke taak bij het bekronen van het beste project. Uiteindelijk viel de keuze op een project met tal van betrokken spelers in North Sea Port. Behandelaar Stukwerkers startte met containervervoer via binnenvaart. Dat verloopt via zowel de eigen Interface Terminal Gent (ITG) langs het kanaal Gent-Terneuzen als via de diepzeehavens. “Hiermee wil Stukwerkers verladers helpen om hun logistieke operaties en supplychain groener en slimmer te maken. In samenwerking met lokale verlader Eastman Chemical werd een proefproject voor deze transformatie gelanceerd. Dit resulteerde in duurzamere logistiek, gekenmerkt door operationele efficiëntie en een slim gebruik van data-gedreven software”, presenteerden Laurent Colanbeen van Stukwerkers-ITG en – namens Eastman Chemicals – logistics director EMEA Michiel Rouw en director global supply chain Alkyl Amines Franky Veryser.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login