‘Rock on the Dock’ terug, mét Maritieme Pint

Nieuws, Mensen
Michiel Leen
Affiche 'Rock on the Dock 2021'
Affiche ‘Rock on the Dock 2021’ © Rock on the dock

Nadat de editie van vorig jaar werd geannuleerd vanwege de COVID-pandemie, is het festival ‘Rock on the Dock’ er weer. De 21e editie vindt plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 september. Op vrijdag is er traditiegetrouw ook een ‘Maritieme Pint’.

Na de memorabele twintigste ‘bananenboot‘-editie van het festival in 2019, moest Rock on the Dock vorig jaar een editie overslaan om bekende redenen. Editie 2021 moet dat hiaat helpen vergeten. Met de slogan ‘Let’s booze and get total loose’ is de toon alvast gezet voor het tweedaagse festival op de terreinen van Gaarkeuken 110.

Gratis vaten

Op vrijdagavond 10 september organiseert de Antwerp Traffic Club een ‘Maritieme Pint’ met enkele gratis vaten. “Na een lange periode van coronastilte is het hoog tijd om terug naar het ‘normalere’ leven te gaan. Velen van jullie zullen elkaar waarschijnlijk al lang niet meer gezien hebben. Geen betere manier om elkaar terug te vinden in een ongedwongen plezante sfeer dan op Rock on the Dock”, luidt het in de uitnodiging.

Vanaf 18.00 uur zijn er liveoptredens voorzien (van onder andere MIA, Baco d’Or en Uncle Phil), na middernacht neemt dj Halve Neuro – geen onbekende in maritieme kringen – de muziek voor zijn rekening. Op zaterdag staat de programmatie in het teken van Pop on the Dock, met verschillende dj-sets. 

Praktisch: Rock on the Dock, vrijdag 10 en zaterdag 11 september vanaf 17.00 uur bij Gaarkeuken 110, Vosseschijnstraat 21. Toegang gratis. Parkeergelegenheid bij Decathlon of Kinepolis. 

Michiel Leen