Fel protest transportfederaties tegen parkeerverbod trucks Brasschaat

Nieuws, Mensen
Sven Josten

Met een parkeerverbod voor vrachtwagens in drukke dorpskernen heeft Febetra geen enkel probleem. Een algemeen parkeerverbod voor vrachtwagens daarentegen over het hele grondgebied, vindt Febetra een brug te ver. Brasschaat, waar Jan Jambon burgemeester is, heeft beslist om zo’n algemeen verbod in te voeren. “Als alle gemeenten dat voorbeeld volgen, dan zijn vrachtwagens straks nergens meer welkom”, zegt Philippe Degraef van Febetra. “Een chauffeur die in Brasschaat woont, kan dan nog niet eens zijn trekker parkeren in de nabijheid van zijn woning. De gemeenten zouden verplicht moeten worden om de nodige parkeerplaatsen specifiek voor vrachtwagens te voorzien op hun grondgebied.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Fel protest transportfederaties tegen parkeerverbod trucks Brasschaat – Flows

Fel protest transportfederaties tegen parkeerverbod trucks Brasschaat

Nieuws, Mensen
Sven Josten

Met een parkeerverbod voor vrachtwagens in drukke dorpskernen heeft Febetra geen enkel probleem. Een algemeen parkeerverbod voor vrachtwagens daarentegen over het hele grondgebied, vindt Febetra een brug te ver. Brasschaat, waar Jan Jambon burgemeester is, heeft beslist om zo’n algemeen verbod in te voeren. “Als alle gemeenten dat voorbeeld volgen, dan zijn vrachtwagens straks nergens meer welkom”, zegt Philippe Degraef van Febetra. “Een chauffeur die in Brasschaat woont, kan dan nog niet eens zijn trekker parkeren in de nabijheid van zijn woning. De gemeenten zouden verplicht moeten worden om de nodige parkeerplaatsen specifiek voor vrachtwagens te voorzien op hun grondgebied.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login