‘Fly and drive’: farmalogistiek lokt 500 studenten naar Thomas More

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

‘Fly and drive pharma’ is het thema van de Dag van de Logistiek aan de Mechelse vestiging van de Thomas More Hogeschool. Op het programma in de voormiddag maar liefst acht gastsprekers uit luchtvracht, logistiek of producenten, gevolgd door bedrijfsbezoeken in de namiddag. “De keuze voor luchtvracht en farma is niet toevallig”, zegt organisator en opleidingshoofd Peter Verspecht. “We hebben een sterke link met de luchthaven. Als je bedenkt dat 30% van de wereldwijde farma-export vanuit België vertrekt, begrijp je waarom we er ook als opleiding zoveel aandacht aan wensen te besteden. De luchthavenuitbaters leggen ook een stevige focus op de farmaceutische sector. Zo was een thema snel gevonden.” 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
‘Fly and drive’: farmalogistiek lokt 500 studenten naar Thomas More – Flows

‘Fly and drive’: farmalogistiek lokt 500 studenten naar Thomas More

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

‘Fly and drive pharma’ is het thema van de Dag van de Logistiek aan de Mechelse vestiging van de Thomas More Hogeschool. Op het programma in de voormiddag maar liefst acht gastsprekers uit luchtvracht, logistiek of producenten, gevolgd door bedrijfsbezoeken in de namiddag. “De keuze voor luchtvracht en farma is niet toevallig”, zegt organisator en opleidingshoofd Peter Verspecht. “We hebben een sterke link met de luchthaven. Als je bedenkt dat 30% van de wereldwijde farma-export vanuit België vertrekt, begrijp je waarom we er ook als opleiding zoveel aandacht aan wensen te besteden. De luchthavenuitbaters leggen ook een stevige focus op de farmaceutische sector. Zo was een thema snel gevonden.” 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login