Bleckmann, Besix, UIRR, CLdN, Handelsdok en De Grote Verkeersquiz

Kort, Varia
Charlotte De Noose
'Multratug 35'
‘Multratug 35’ © Multraship

Een lading van 960 ton gipsblokken op palletten werd per kraanschip van Knauf Isolava via de River Terminal Wielsbeke naar Gent vervoerd, De Grote Verkeersquiz werd meer dan 325.000 keer volledig gespeeld, Michail Stahlhut wordt voorzitter van de raad van bestuur UIRR en Multraship doopt zijn nieuwste sleepboot ‘Multratug 35’ .

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login

 
 
Bleckmann, Besix, UIRR, CLdN, Handelsdok en De Grote Verkeersquiz – Flows

Bleckmann, Besix, UIRR, CLdN, Handelsdok en De Grote Verkeersquiz

Kort, Varia
Charlotte De Noose
'Multratug 35'
‘Multratug 35’ © Multraship

Een lading van 960 ton gipsblokken op palletten werd per kraanschip van Knauf Isolava via de River Terminal Wielsbeke naar Gent vervoerd, De Grote Verkeersquiz werd meer dan 325.000 keer volledig gespeeld, Michail Stahlhut wordt voorzitter van de raad van bestuur UIRR en Multraship doopt zijn nieuwste sleepboot ‘Multratug 35’ .

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login