MSC Belgium bedankt medewerkers bij twintigjarig jubileum

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

Deze week staat bij rederij MSC in het teken van haar twintigjarige aanwezigheid in Antwerpen. Het ‘porseleinen’ jubileum van de agentuur waarvan de wortels eigenlijk al 120 jaar teruggaan, werd dinsdag gevierd met taart voor alle medewerkers en bezoekers. Vrijdag vieren de medewerkers hun inzet en de sterke prestaties die er jaar na jaar neergezet worden nog eens extra op een Dinner Party in de Bocadero in Antwerpen, met barbecue en achteraf een dj-set. Ook de klanten mogen zich aan een attentie van de rederij verwachten. 

De 350 medewerkers op de foto krijgen, lukte vrij vlot. De medewerkers en bezoekers werden vergast op een stukje taart en een speech van CEO Marc Beerlandt. “Deze mijlpaal is vooral een momentum om de 350 medewerkers te bedanken”, klinkt het bij de rederij. 

Michiel Leen 

MSC Belgium bedankt medewerkers bij twintigjarig jubileum – Flows

MSC Belgium bedankt medewerkers bij twintigjarig jubileum

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

Deze week staat bij rederij MSC in het teken van haar twintigjarige aanwezigheid in Antwerpen. Het ‘porseleinen’ jubileum van de agentuur waarvan de wortels eigenlijk al 120 jaar teruggaan, werd dinsdag gevierd met taart voor alle medewerkers en bezoekers. Vrijdag vieren de medewerkers hun inzet en de sterke prestaties die er jaar na jaar neergezet worden nog eens extra op een Dinner Party in de Bocadero in Antwerpen, met barbecue en achteraf een dj-set. Ook de klanten mogen zich aan een attentie van de rederij verwachten. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.