Haesaerts Intermodal importeert veeleisende cacaoboter uit Ivoorkust

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

Via Haesaerts Intermodal Africa kan het logistieke bedrijf de volledige logistieke keten van cacaoboter controleren, van de productieregio naar de eindbestemming in Europa. Cacaoboter is een veeleisend product, weet CEO Luc Haesaerts. “Cacaoboter is vloeibaar, maar wordt tegenwoordig nog vaak in gestolde vorm vervoerd. Bij de verwerking moet het weer op temperatuur worden gebracht om vloeibaar te worden gemaakt. Wij vervoeren de cacaoboter in vloeibare vorm, in tanks die op de correcte temperatuur verwarmd zijn. Zo spaar je zeven tussenstappen uit”, klinkt het. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Haesaerts Intermodal importeert veeleisende cacaoboter uit Ivoorkust – Flows

Haesaerts Intermodal importeert veeleisende cacaoboter uit Ivoorkust

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

Via Haesaerts Intermodal Africa kan het logistieke bedrijf de volledige logistieke keten van cacaoboter controleren, van de productieregio naar de eindbestemming in Europa. Cacaoboter is een veeleisend product, weet CEO Luc Haesaerts. “Cacaoboter is vloeibaar, maar wordt tegenwoordig nog vaak in gestolde vorm vervoerd. Bij de verwerking moet het weer op temperatuur worden gebracht om vloeibaar te worden gemaakt. Wij vervoeren de cacaoboter in vloeibare vorm, in tanks die op de correcte temperatuur verwarmd zijn. Zo spaar je zeven tussenstappen uit”, klinkt het. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.