Catrien Scheers (Fast Lines): “Vrouwen zichtbaar maken in shipping”

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

Women’s International Shipping & Trading Association (Wista) is een internationale vereniging die vrouwen uit de maritieme sector verbindt. De vereniging is vertegenwoordigd in 46 landen en telt in België een zestigtal leden. Catrien Scheers van Fast Lines (uiterst rechts op de foto) is een van de voortrekkers. Samen met Tamara Slight (Hydrex), An Vander Sande (Fast Shipping and Forwarding – uiterst links op de foto), Kathy Speelman (tweede van links) en Bie Van Deun (derde van links) van de Hogere Zeevaartschool, tekende Scheers afgelopen week present op het Wistacongres in het Zweedse Tromso. Scheers verving er Carmen De Wilde, de voorzitter van de Belgische afdeling. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.