Studenten HZS klaar voor studiereis met oude zeilschepen op Noordzee

Nieuws, Scheepvaart
Koen Heinen

Het idee voor deze ‘Antwerp Student Fleet’ zoals het project gedoopt werd, ontsproot een jaar geleden in de hoofden van twee studenten. ‘Al snel ging het tot de verbeelding spreken van verschillende andere studenten. In totaal zijn we nu met een twintigtal die alles organiseren van vaarrouteplanning tot sponsering. We willen hiermee onze theoriekennis omzetten in praktijkervaring. Vandaag is het gemakkelijk om met de gps je positie te bepalen, maar dergelijke systemen kunnen storingen vertonen en daarom loont het de moeite om op een meer traditionele manier te leren varen met gebruik van astronavigatie en papieren kaartwerk”, zegt Arthur Buyck, tweedejaarsstudent en een van de organisatoren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.