Vriendenkring AAF vindt tweede adem na einde Gastronautica

Nieuws, Scheepvaart
Bart Timperman

De AAF werd opgericht om op een informele manier mensen uit de Antwerpse maritieme wereld samen te brengen. “Dat informele karakter is fundamenteel”, zegt voorzitter Alain Hemelaer. “Er zijn organisaties genoeg die formeel rond dossiers werken en standpunten innemen. Zij doen dat goed. Wij willen gewoon mensen uit de agenturen en het stukgoed samen brengen. Want ook informele contacten zijn en blijven belangrijk in ons vak”. Het stopzetten van Gastronautica moet volgens erevoorzitter Hugo De Vocht een positief keerpunt worden. “De organisatie van Gastronautica was een huzarenstukje”, zegt hij. “Toen het begon bereikten we een 200-tal gasten. Op het hoogtepunt van Gastronautica bereikten we tot 1.300 personen. Onze twintigste en laatste editie van Gastronautica sloten we af met diner met een 200-tal aanwezigen. Heel mooi allemaal, maar ook zwaar. De zorg voor dat evenement nam ons een heel jaar in beslag, waardoor we de kernreden van ons bestaan uit het oog verloren. Wij laten het organiseren van dat soort evenementen graag aan de jongere generaties over.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.