Als abonnee heeft u onbeperkt toegang tot alle journalistiek op flows.be

Log in als abonneeAbonneer

Partners

Accent

Accent Jobs is een uitzend-selectiebedrijf met het grootste gespecialiseerde kantorennetwerk in België met 300 kantoren en +1.000 eigen medewerkers dat dagelijks meer dan 18.000 mensen tewerkstelt. Accent maakt deel uit van House of HR, een groep bestaande uit 14 gespecialiseerde bedrijven actief binnen human resources. Sinds 1995 onderscheidt Accent zich door zijn professionele aanpak en in het aanbieden van jobs met optie op een vast contract. Accent kent een jonge dynamische bedrijfscultuur in combinatie met een no-nonsens attitude en een enthousiaste mindset.

BDO

BDO België is een internationaal actief consultancykantoor met een sterke reputatie in financiële diensten (audit, corporate finance, accounting, tax & legal) en gespecialiseerde, strategische adviesverlening in onder andere de transport- en logistieksector en de douanewereld. De multidisciplinaire experts van BDO hanteren een allesomvattende, geïntegreerde aanpak waarbij ze hun jarenlange ervaringen in technologische disruptie, digitalisering, human capital, en organisatie- en procesbeheer combineren.

Brussels Airport Cargo

Brussels Airport is de voorbije jaren uitgegroeid tot een multimodale hub, waarvan passagiers, luchtvaartmaatschappijen, businesspartners en luchthavenmedewerkers en de samenwerking tussen die spelers de basis vormen. Als economisch sterke draaischijf in het hart van Europa legt Brussels Airport meer dan ooit de focus op de klanten, op service en op bereikbaarheid.

Descartes

Descartes: marktleider in b2b-supplychainoplossingen.

De douaneoplossingen van Descartes overbruggen de informatiekloof tussen havens, handelspartners en regelgevende instanties. Zo realiseren de klanten van Descartes efficiënte douaneaangiften en een efficiënte stroom van documenten.

iOnLogistics

iOnLogistics, logistiek platform voor bulk, breakbulk en gepalletiseerde goederen.

De logistieke oplossing van iOnLogistics bestaat erin dat ze het beste van twee werelden aanbieden aan hun klanten. Ze zoeken samen met hen naar dé oplossing om in alle transparantie hun logistieke uitdagingen aan te pakken. Hiermee kan iOnLogistics garanderen dat kosten geoptimaliseerd kunnen worden door het verhogen van de dagelijkse operationele efficiëntie.

Mediterranean Shipping Company

At MSC we take the time to get to know our customers and understand their unique requirements. This enables us to apply our industry expertise to deliver a tailor-made service.

Motrac

Motrac is de officiële invoerder én verdeler van Linde heftrucks en magazijntrucks in België, en ook van Tennant reinigingsmachines in België en Luxemburg. Met meer dan vijftig jaar expertise kan Motrac zijn klanten producten en diensten op maat aanbieden. Motrac is gespecialiseerd in totaaloplossingen op het vlak van intralogistiek en vloerreiniging. Door voor Motrac te kiezen, kiest u voor duurzame, comfortabele trucks en reinigingsmachines. Ze zijn steeds uitgerust met de nieuwste innovaties, die zowel uw productiviteit als de veiligheid van de toestellen optimaliseren.

Port of Antwerp

De medewerkers van Port of Antwerp zorgen elke dag voor een vlotte, innovatieve en veilige werking van de haven. Een stevige, maar leuke uitdaging! Bij Port of Antwerp vindt u dan ook heel wat verschillende jobs. Van port authority officers tot port of the future advisors, van techniekers tot marketingexperts en van sleepbootkapiteins tot service-engineers. Samen werken we aan een duurzame toekomst voor de Antwerpse haven. Want samen, da’s hoe wij het doen.

Portilog

Portilog: havengebonden en logistieke opleidingen uit de praktijk.

Bent u op zoek naar een opleiding in scheepvaart, expeditie, logistiek of douane? Krijgt u graag praktische handvaten aangereikt die u onmiddellijk op uw eigen werkplek kunt gebruiken? Welkom bij Portilog, u bent aan het juiste adres.

Portiskills

Portiskills is een opleidingsinitiatief voor organisaties die willen inzetten op sterke competenties in domeinen zoals HR, veiligheid, ICT, multimedia, leiderschap, marketing, sales, of op gebied van persoonlijke vaardigheden. Het is het resultaat van een krachtenbundeling van Portilog, het opleidingscentrum voor de haven en logistieke sector en SBM, gespecialiseerd in business training, coaching en advies.