Als abonnee heeft u onbeperkt toegang tot alle journalistiek op flows.be

Log in als abonneeAbonneer

Partners

BDO

BDO België is een internationaal actief consultancykantoor met een sterke reputatie in financiële diensten (audit, corporate finance, accounting, tax & legal) en gespecialiseerde, strategische adviesverlening in onder andere de transport- en logistieksector en de douanewereld. De multidisciplinaire experts van BDO hanteren een allesomvattende, geïntegreerde aanpak waarbij ze hun jarenlange ervaringen in duurzaamheid, technologische disruptie, digitalisering, human capital, en organisatie- en procesbeheer combineren.

Brussels Airport Cargo

Brussels Airport is de voorbije jaren uitgegroeid tot een multimodale hub, waarvan passagiers, luchtvaartmaatschappijen, businesspartners en luchthavenmedewerkers en de samenwerking tussen die spelers de basis vormen. Als economisch sterke draaischijf in het hart van Europa legt Brussels Airport meer dan ooit de focus op de klanten, op service en op bereikbaarheid.

Descartes

Descartes: marktleider in b2b-supplychainoplossingen.

De douaneoplossingen van Descartes overbruggen de informatiekloof tussen havens, handelspartners en regelgevende instanties. Zo realiseren de klanten van Descartes efficiënte douaneaangiften en een efficiënte stroom van documenten.

iOnLogistics

iOnLogistics, logistiek platform voor bulk, breakbulk en gepalletiseerde goederen.

De logistieke oplossing van iOnLogistics bestaat erin dat ze het beste van twee werelden aanbieden aan hun klanten. Ze zoeken samen met hen naar dé oplossing om in alle transparantie hun logistieke uitdagingen aan te pakken. Hiermee kan iOnLogistics garanderen dat kosten geoptimaliseerd kunnen worden door het verhogen van de dagelijkse operationele efficiëntie.

Mediterranean Shipping Company

At MSC we take the time to get to know our customers and understand their unique requirements. This enables us to apply our industry expertise to deliver a tailor-made service.

Motrac

Motrac is de officiële invoerder én verdeler van Linde heftrucks en magazijntrucks in België, en ook van Tennant reinigingsmachines in België en Luxemburg. Met meer dan vijftig jaar expertise kan Motrac zijn klanten producten en diensten op maat aanbieden. Motrac is gespecialiseerd in totaaloplossingen op het vlak van intralogistiek en vloerreiniging. Door voor Motrac te kiezen, kiest u voor duurzame, comfortabele trucks en reinigingsmachines. Ze zijn steeds uitgerust met de nieuwste innovaties, die zowel uw productiviteit als de veiligheid van de toestellen optimaliseren.

Port of Antwerp-Bruges

Port of Antwerp-Bruges vormt een belangrijk knooppunt in de wereldwijde handel en industrie. De haven is een cruciale schakel voor de afhandeling van containers, de trafiek van stukgoed en de overslag van voertuigen. Bovendien is de Antwerps-Brugse haven de nummer 1 exporthaven van Europa en huisvest de grootste geïntegreerde chemische cluster in Europa. Port of Antwerp-Bruges heeft een duidelijke ambitie: de eerste wereldhaven worden die economie, mens en klimaat verzoent.

Portilog

Portilog: havengebonden en logistieke opleidingen uit de praktijk.

Bent u op zoek naar een opleiding in scheepvaart, expeditie, logistiek of douane? Krijgt u graag praktische handvaten aangereikt die u onmiddellijk op uw eigen werkplek kunt gebruiken? Welkom bij Portilog, u bent aan het juiste adres.

Portiskills

Portiskills is een opleidingsinitiatief voor organisaties die willen inzetten op sterke competenties in domeinen zoals HR, veiligheid, ICT, multimedia, leiderschap, marketing, sales, of op gebied van persoonlijke vaardigheden. Het is het resultaat van een krachtenbundeling van Portilog, het opleidingscentrum voor de haven en logistieke sector en SBM, gespecialiseerd in business training, coaching en advies.

Vlaanderen Circulair

Vlaanderen Circulair is het partnerschap voor de circulaire economie in Vlaanderen. Overheden, bedrijven, middenveld, financiers en kenniswereld ondernemen er samen actie om duurzaam kringlopen te sluiten.