Als abonnee heeft u onbeperkt toegang tot alle journalistiek op flows.be

Log in als abonneeAbonneer

Over ons

Flows.be werd gelanceerd op 15 oktober 2013 als opvolger voor de verdwenen krant De Lloyd. Dat was ooit de oudste krant van het land, maar die verscheen voor het laatst in juni 2013. Flows.be is een initiatief van de Havenkoepel vzw, de federatie van de private havengebonden en logistieke bedrijven in de haven van Antwerpen.

Flows is hét Nederlandstalige onlinenieuwsplatform voor de wereld van het goederenvervoer. Flows bericht onafhankelijk en deskundig over feiten, ontwikkelingen en mensen in scheepvaart, goederenvervoer, Vlaamse havens, douane en logistiek. Flows brengt dat nieuws vanuit een Belgisch perspectief, maar met een brede blik op de internationale business.

Flows.be brengt 24/24 online nieuws en updates. Daarnaast publiceert Flows ook elk trimester een gedrukt magazine, waarbij de redactie relevante dossiers dieper uitspit met analyses, opinies, reportages en interviews.

De berichtgeving van Flows is het werk van professionele journalisten met een scherpe focus op een of meerdere sectoren en actoren in het brede landschap van de goederenstromen. De eigenaar, Havenkoepel vzw, garandeert de volledige onafhankelijkheid van de redactie. De redactionele artikels staan gegarandeerd los van alle commerciële boodschappen van adverteerders of partners.

Flows brengt ook mensen samen. Als sectorplatform wil Flows iedereen die betrokken is bij supplychainactiviteiten in Vlaanderen, verbinden rond inhoudelijk relevante thema’s. Daarom organiseert Flows kwalitatieve evenementen, al dan niet met partners, waar kennisdeling en dialoog centraal staan.

Flows is de referentie voor wie wil bijblijven in de snel draaiende wereld van trade, shipping, logistics en transport.

  • Briefwisseling: Flows p/a Brouwersvliet 33 - bus 4, 2000 Antwerpen
  • Verantwoordelijke uitgever: Havenkoepel vzw, Brouwersvliet 33, 2000 Antwerpen

 

Nieuwsbrief en magazine

Flows.be en de Flowsnieuwsbrief bieden dagelijks het meest relevante nieuws uit de wereld van het goederenvervoer. Vier keer per jaar geeft Flows ook een printmagazine uit. Daarin worden actuele thema’s inhoudelijk dieper uitgewerkt. De distributie van het magazine gebeurt op 5.000 exemplaren naar alle Flowsabonnees én een select doelpubliek in functie van het thema.

Voor de ondernemer die aandacht wil voor zijn producten of diensten, is dit magazine een uitstekende drager. Met een advertentie of een op maat gemaakte publireportage bereikt u zeer gericht duizenden professionals uit de transport- en logistieke sector. Voor meer info en tarieven, mail naar marketing@flows.be of ontdek hier de adverteermogelijkheden.